Extratereştrii gri sunt „îngerii păzitori” care au grijă de noi în timpul vieţii, dar cu scopul malefic de a ne înhăţa sufletele după moarte


John Lear este un pilot cu experienţă din cadrul Forţelor Aeriene Americane, cu multe mii de ore de zborla activ, dar şi cu presupuse contacte în cadrul CIA, realizate în misiunile de zbor pe care le-a efectuat pentru agenţie. Potrivit lui Lear, primul contact între extratereştri şi guvernul american a avut loc în 1964, iar un tratat formal a fost negociat între 1969 şi 1971. Tratatul implica un schimb între tehnologia extraterestră superioară şi cooperarea guvernului american prin acoperirea unor „cercetări” extraterestre pe planeta noastră, ce au inclus faimoasele mutilări de vite şi răpiri de fiinţe umane.

Lear mai crede că scopul extratereştrilor gri este acela să aibă grijă de recipiente – de noi. Suntem recipiente ale sufletelor. Când un suflet este făcut, trăieşte pentru totdeauna. Acesta nu moare niciodată până când este dincolo de orice mântuire. Aceasta se întâmplă foarte rar. Viitorul este deja scris şi data morţii tale este deja stabilită. Dacă te afli într-un accident sau într-o situaţie care îţi pune viaţa în pericol, extratereştrii gri intervin în secret şi te salvează. Probabil pentru a menţine lucrurile conform programului, astfel încât fiecare să ajungă la momentul morţii la timpul potrivit, predeterminat.

Cu toate acestea, interesul extratereştrilor gri faţă de sufletele noastre este unul prădător, mânat de foame. Extratereştrii gri absorb sufletele în întregime, cu scopul de a se hrăni cu energia nefericirii pe care ei înşişi o provoacă, la fel ca setea de sânge a unui vampir. Cel mai probabil, extratereştrii gri sunt condamnaţi să sufere de foame în eternitate şi nu se pot sătura niciodată de tortură umană.

P.S. Aşadar, conform lui John Lear, diavolii din creştinism sunt reprezentaţi de extratereştrii gri, care se hrănesc cu sufletele umane. Pentru acest lucru, extratereştrii gri au grijă de noi, asemenea unor îngeri păzitori, pentru a nu muri înainte de termenul destinului.


Lasă un comentariu