Filmarea secretă de la KGB care ar arăta că ruşii au găsit o mumie extraterestră în Egipt, în anul 1961… Este autentică?


Despre proiectul ISIS al KGB-ului am vorbit în mai multe rânduri, dar articolul de referinţă este acesta din 2015: Proiectul top-secret ISIS al KGB-ului: găsirea de către ruşi în Egipt a mormântului zeului-extraterestru Osiris, vechi de 12.000 de ani! Descoperirea ar putea schimba întreaga istorie a omenirii! Pe scurt este vorba de următoarele: în 1961, a fost descoperit un mormânt misterios de către doi beduini într-una dintre piramidele din Giza. Cei doi beduini, după intrarea în mormânt, s-au îmbolnăvit şi au fost internaţi la spital. Când au fost interogaţi de agenții KGB și de serviciile secrete egiptene, beduinii au spus că l-au găsit pe “zeul vizitator”. Apoi, mai mulţi oameni de ştiinţă sovietici, împreună cu experţi militari şi specialişti egipteni au explorat acest mormânt. Mumia găsită avea cel puţin 2 metri înălțime, mult mai mare decât înălțimea medie a locuitorilor din Egiptul antic. Analiza cu carbon-14 realizată de biologul Boris Timoiev a arătat că trupul avea o vechime de cel puţin 12.000 de ani, cu mii de ani înainte de perioada dinastică egipteană a faraonilor.

O filmare din 1961 cu această descoperire a fost pusă de mai multe ori pe YouTube, dar, de fiecare dată a fost ştearsă inexplicabil. Un nou videoclip apărut în 2016 (îl puteţi viziona AICI), spune din nou întreaga poveste, împreună cu presupusa filmare originală din 1961. Mai jos puteţi citi întreaga traducere după sonor, după acest videoclip din 2016.

Acest video șocant prezintă cum agenții KGB par să găsească o mumie extraterestră veche de 12.000 de ani, într-un mormânt egiptean. Diverse rapoarte pretind că această filmare în alb-negru prezintă o misiune secretă intitulată „Proiectul ISIS”, în care s-au obţinut rămăşiţele unei posibil astronaut străvechi. Diverse mituri antice sugerează că egiptenii şi babilonienii au fost vizitaţi de diverse fiinţe de pe alte planete, ajutându-i să construiască piramidele şi alte monumente pe care le vedem astăzi în lume. Aceşti extratereştri sunt numiţi de către conspiraţionişti ca şi „astronauţii antici”.

În Proiectul ISIS s-ar fi implicat mai mulţi egiptologi de la Academia Sovietică de Arheologie, oameni de ştiinţă şi experţi militari. Echipa a fost condusă de Sami Saraf, un apropiat al preşedintelui egiptean de atunci, Abdel Nasser. S-a pretins că acest film a fost obţinut din arhivele secrete ale KGB-ului, prin intermediul unei conexiuni cu mafia rusească. Video-ul pare să prezinte deschiderea unui sarcofag, de pe platoul Giza, care conţine resturile unei mumii, sugerându-se că ar fi de origine extraterestră.

Mumia văzută în filmare are 2 metri înălţime şi se spune că ar fi avut o vechime de 12.000 de ani. În videoclip, ruşii par să pătrundă în mormânt, fără să aibă vreun echipament de protecţie, dar ei se retrag atunci când un nor de praf pare să iasă din sarcofag, odată cu deschiderea lui. Apoi, ei s-au întors cu costume de protecţie şi măşti de gaz.

Scepticii spun că este imposibil de a confirma autenticitatea filmării sau că acolo s-ar fi aflat o mumie. Dar, o persoană care îşi spune „Victor Ivanovich”, intitulându-se om de ştiinţă rus, care ar fi avut acces la fişierele secrete ale KGB-ului, spune că documentele confirmă faptul că a existat un proiect ISIS, care avea rolul de a securiza descoperirile arheologice de pe platoul Giza, pentru a fi folosite în scopuri militare. El a spus: „Nu există nicio îndoială că un mic grup de oameni de ştiinţă ruşi, împreună cu experţi militari, au descoperit un mormânt egiptean în 1961. Dar în documente nu s-a dezvăluit ce s-a găsit în sarcofag. Numai din surse înalte din interiorul KGB-ului s-a aflat că s-a descoperit rămăşiţele unei creaturi extraterestre cu mai mult de 10.000 de ani înainte de Hristos”. Rapoartele mai spun că au mai fost găsite 15 cutii cu artefacte extraterestre şi inscripţii hieroglifice.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii extrase după videoclip:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock