Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Reptilienii Ciakar, cea mai veche şi mai puternică rasă din galaxia noastră. Ei au trei coloane vertebrale şi se aseamănă cu dinozaurii Tyrannosaurus Rex…

 • 23
 •  
 •  
 •  
  23
  Shares

extraterestru CiakarCelebrul Alex Collier, cel care pretinde că vorbeşte cu extratereştrii din galaxia Andromeda, ne dă detalii incredibile despre Ciakar, o rasă incredibilă, despre care se spune că este cea mai veche rasă reptiliană din galaxia noastră. Marea majoritate a raselor reptiliene pe care le cunoaştem astăzi reprezintă manipulări genetice ale rasei originare Ciakar.

Reptilienii Ciakar (sau „adevăraţii reptilieni”) au o înălţime cuprinsă între 6 şi 8 metri (wow! cu adevărat giganţi!) şi pot cântări peste 1 tonă! Ei sunt asemenea dinozaurilor Tyrannosaurus Rex (dar oare scheletele de dinozauri găsite nu reprezintă rase gigantice de reptilieni?). Ei sunt cu adevărat monştri. Au abdomene multiple, mustăţi de-a lungul obrajilor lor, au colţi, dar şi mai multe limbi!

Ei depun ouă şi secretă ceea ce se numeşte „hormon de bătaie”, pentru a accelera procesul de naştere. De aceea, femeile reptilience Ciakar nu participă în războaie, căci, dacă ar face-o, nu ar fi nimeni care să ajute la ouă. Ele trebuie să fie acolo pentru a secreta acest hormon. Dar, tinerele femei reptilience se aşteaptă să le înfrângă pe cele mai bătrâne şi mai slabe într-un ritual de luptă.

Linia genetică a rasei Ciakar o urmează pe cea a mamei, pentru că întotdeauna se cunoaşte cine este mama, dar nu şi tatăl (fac aici o mică paranteză ca să spun că acest lucru mi-aminteşte de ceea ce a spus un istoric despre genealogia umană: ea este o ştiinţă nesigură, din moment ce onoarea şi fidelitatea femeilor este pusă adeseori la îndoială).

Condusă de o monarhie a unei linii genetice de regine, rasa Ciakar reprezintă una dintre cele mai puternice rase din galaxie. Reptilienii Ciakar au o putere militară extraordinară, aceşti extratereştri făcând orice pentru gloria rasei lor.

Reptilienii Ciakar au trei coloane vertebrale: una e localizată în apropierea stomacului lor, iar celelalte două sunt localizate dorsal, pe stânga şi pe dreapta corpului lor. Coloanele lor vertebrale se unesc la extremitatea posterioară a trunchiului pentru o coadă foarte lungă şi puternică. În interiorul mâinilor, reptilienii Ciakar au prevăzute nişte gheare în care se găsesc nişte saci gelatinoşi, ce conţin nişte substanţe ce vor fi excretate ori în timpul actului amoros, ori în timpul luptelor.

P.S. Ştiu, mulţi vor râde de descrierea de mai sus. Poate că au dreptate, dar trebuie să vă gândiţi că există şi o posibilitate de 0,01%, să zicem, ca ele să fie reale… Iar dacă nu-l credeţi pe Alex Collier, trebuie măcar să-l apreciaţi pentru imaginaţia sa bogată.


 • 23
 •  
 •  
 •  
  23
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu