O ipoteză terifiantă: marile războaie şi revoluţii ale lumii nu sunt altceva decât conflicte dintre reptilieni şi extratereştrii Anunnaki, care se luptă pentru controlul Terrei?


Imagine: prelucrare proprie

Foarte interesantă discuţia din 2004, purtată pe email (şi care a fost dată publicităţii), dintre doi cercetători în domeniul istoriei ascunse a omenirii şi a exopoliticii, este vorba de dr. Michael Salla şi Mihail Sokolov. Cei doi au avut o discuţie (pe unul din grupurile de Yahoo – cum existau atunci în 2004, când încă nu se auzise de Facebook) despre istoria extratereştrilor Anunnaki şi rolul lor avut în evenimentele importante ale omenirii.

Am citit personal această discuţie, precum şi emailurile publicate, şi am făcut pentru voi următoarea sinteză:

– Dr. Michael Salla nu este de acord cu afirmaţiile făcute de David Icke în cartea sa „The Children of the Matrix”, conform căreia Reptilienii = Extratereştrii Anunnaki, ei controlându-ne planeta, ţinându-ne în închisoare, prin intermediul Illuminatilor, care sunt practic înrudiţi cu reptilienii (au o parte din ADN-ul lor). Astfel, în viziunea lui dr. Salla, Anunnaki şi Reptilienii sunt diferiţi şi chiar competitori. Cercetătorul crede că Illuminati sunt controlaţi de Anunnaki, în timp ce reptilienii controlează organizaţiile religioase (în special Biserica Catolică). Astfel, se explică de ce în secolul al XVIII-lea şi în prima jumătate a secolului al XIX-lea au pornit marile revoluţii ale lumii (Revoluţia franceză, Revoluţia americană etc.) împotriva vechilor monarhii şi stabilimente religioase – de fapt ele nu erau decât o încercare a extratereştrilor Anunnaki de a prelua controlul instituţiilor lumii de la reptilieni.

– Mihail Sokolov spune că în anul 2003, când a început războiul din Irak, dictatorul Saddam Hussein era „tipul cel bun”. Saddam Hussein ar fi descoperit nişte echipamente străvechi de origine Anunnaki în Irak şi ar fi încercat să le reactiveze. El chiar ar fi restabilit contactul cu Anunnaki, încercând să-i readucă înapoi pe Terra. Dar, propaganda reptiliană l-ar fi demonizat pe Saddam Hussein, care, până la urmă, a plătit cu viaţa această „îndrăzneală”.

Într-un articol din august 2019 – Motivul real pentru războiul din Irak din 2003: Saddam Hussein era pe punctul de a descoperi o „poartă stelară” care ducea către extratereştrii din sistemul nostru solar? – vorbeam despre aceeaşi ipoteză a dr. Michael Salla, conform căreia Saddam Hussein ar fi fost pe punctul de a descoperi o poartă stelară care stabilea contactul cu extratereştrii Anunnaki, lucru care i-ar fi deranjat pe conducătorii reptilieni din lumea noastră…

Acelaşi dr. Michael Salla merge cu ipotezele mai departe şi susţine că marile conflicte ale lumii (inclusiv primul şi cel de-al doilea război mondial) n-ar fi, de fapt, decât conflicte între Anunnaki şi reptilieni (transpuse în războaie între naţiuni umane) care se războiesc pentru câştigarea controlului acestei planete.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock