Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ruşii recunosc oficial existenţa extratereştrilor

228

extraterestru galbenAndrei Lebedev, un deputat rus ultranaţionalist, e foarte supărat, anunţă portalul rus NEWSru. În Parlamentul Rusiei există un trădător. E vorba de  Kirsan Ilyumzhinov, un miliardar budhist, conducătorul Republicii Semiautonome Ruse Kalmykia, aflate pe ţărmurile Mării Caspice. Şi asta pentru că Ilyumzhinov a dezvăluit presei un secret de stat: faptual că Rusia deţine informaţii despre extratereştri. E vorba de un interviu acordat de Ilyumzhinov lui Vladimir Pozner, cel mai “tare” jurnalist rus, un fel de Larry King al ruşilor. În timpul interviului, Ilyumzhinov a recunoscut că în 1997 s-a întâlnit cu extratereştrii.

Cum s-a întâmplat? Era sâmbătă noaptea, iar Ilyumzhinov a ajuns acasă, la apartamentul său din Moscova. S-a uitat la televizor, a citit puţin, şi apoi s-ţa culcat. În timpul somnului, el a auzit cum uşa de la balcon s-a deschis, şi apoi cineva l-a strigat pe nume. Ilyumzhinov s-a sculat şi s-a dus să verifice. El a văzut un tub transparent care plana, şi atunci el a intrat în acel tub. Înăuntru, se afla nişte umanoizi îmbrăcaţi în costume de culoare galbenă. Ei au avut parte de o discuţie plăcută, în care extratereştrii i-au spus lui Ilyumzhinov că ei nu sunt încă gata pentru contactul direct cu oamenii.

Aceasta e toată povestea, însă Lebedev se întreabă dacă asta s-a întâmplat cu adevărat. Deputatul rus vrea să ştie dacă Ilyumzhinov a vorbit cu extratereştrii despre îndatoririle sale oficiale. Şi dacă da, ce informaţii le-a oferit extratereştrilor? În plus, Lebedev mai vrea să ştie dacă Ilyumzhinov a anunţat preşedintele Rusiei despre această întâlnire cu extratereştrii, căci, conform deputatului rus “Cine dintre guvernatorii ruşi mai comunică cu extratereştrii?”

Orgoni Crystal