Teorie incredibilă a ofiţerului detractor Corso: „extratereştrii gri” văzuţi de atâţia martori nu sunt decât drone / roboţi modificaţi genetic


Philip James Corso (1915 – 1998) a fost un ofițer al Armatei Americane, obţinând gradul de de locotenent colonel. Corso a publicat în 1997 cartea „The Day After Roswell”, în care a vorbit despre presupusa sa implicare în cercetarea tehnologiei extraterestre recuperate după incidentul de la Roswell din 1947, când un OZN s-a prăbuşit în New Mexico (SUA). Corso a susţinut că trupurile neobișnuite găsite în resturile navei extraterestre au fost ființe create genetic, concepute să reziste rigorilor zborului spațial, dar nu au fost creatorii efectivi ai OZN-ului în sine.

Până la moartea sa în 1998, Corso a promovat o teorie pe care o credea reală: entitățile mici, cu pielea cenușie și cu ochi negri – aşa numiţii „cenuşii” – pe care mulţi martori susţin că i-au văzut, se asemănau cu albinele și furnicile, în ceea ce privește activitățile lor repetitive, aproape programate. Adică, aceşti „cenuşii” s-ar putea să nu fie de fapt entități extraterestre, în sine, ci roboți biologici, creați de extratereştri avansaţi (ca de exemplu, extratereştrii Anunnaki).

Există o teorie care spune că, chiar dacă Anunnaki au părăsit planeta noastră pentru propria lor lume în urmă cu câteva mii de ani, avem dovezi că ei încă conduc Pământul, dar printr-o formă de „proxy” cu totul ciudată și extrem de detașată. Cercetătorul OZN Mac Tonnies a fost intrigat de ideea că cenuşiii ar fi produsul a altceva. El a spus: „Unele rapoarte sugerează că aceşti cenușii sunt o specie subordonată, poate chiar drone modificate genetic”.


Lasă un comentariu