Teorie incredibilă a ofiţerului detractor Corso: „extratereştrii gri” văzuţi de atâţia martori nu sunt decât drone / roboţi modificaţi genetic


Philip James Corso (1915 – 1998) a fost un ofițer al Armatei Americane, obţinând gradul de de locotenent colonel. Corso a publicat în 1997 cartea „The Day After Roswell”, în care a vorbit despre presupusa sa implicare în cercetarea tehnologiei extraterestre recuperate după incidentul de la Roswell din 1947, când un OZN s-a prăbuşit în New Mexico (SUA). Corso a susţinut că trupurile neobișnuite găsite în resturile navei extraterestre au fost ființe create genetic, concepute să reziste rigorilor zborului spațial, dar nu au fost creatorii efectivi ai OZN-ului în sine.

Până la moartea sa în 1998, Corso a promovat o teorie pe care o credea reală: entitățile mici, cu pielea cenușie și cu ochi negri – aşa numiţii „cenuşii” – pe care mulţi martori susţin că i-au văzut, se asemănau cu albinele și furnicile, în ceea ce privește activitățile lor repetitive, aproape programate. Adică, aceşti „cenuşii” s-ar putea să nu fie de fapt entități extraterestre, în sine, ci roboți biologici, creați de extratereştri avansaţi (ca de exemplu, extratereştrii Anunnaki).

Există o teorie care spune că, chiar dacă Anunnaki au părăsit planeta noastră pentru propria lor lume în urmă cu câteva mii de ani, avem dovezi că ei încă conduc Pământul, dar printr-o formă de „proxy” cu totul ciudată și extrem de detașată. Cercetătorul OZN Mac Tonnies a fost intrigat de ideea că cenuşiii ar fi produsul a altceva. El a spus: „Unele rapoarte sugerează că aceşti cenușii sunt o specie subordonată, poate chiar drone modificate genetic”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO