Confesiunea terifiantă a unui fost ofiţer american: guvernul SUA este conștient de cel puțin patru specii extraterestre diferite care au vizitat această planetă!


Imagine: captura YouTube + prelucrare proprie

Richard Doty a fost un ofițer de investigații speciale al Forțelor Aeriene Americane, iar misiunea lui era să răspândească dezinformări în legătură cu subiectul OZN-urilor. Răspândirea dezinformării cu privire la realitatea OZN-urilor nu mai este un secret în ziua de astăzi, iar Doty avea drept obiectiv infiltrarea în cercurile ufologice, pentru a-i hrăni pe investigatorii ufologi cu minciuni și jumătăţi de adevăr, astfel încât să nu înțeleagă nimic din ceea ce se întâmplă în realitate. Probabil că acest lucru are loc şi acum în comunitățile ozenistice, existând mai multe campanii de dezinformare sofisticate. Scopul a fost întotdeauna ascunderea adevărului.

După ce s-a pensionat şi s-a retras din Armată, Richard Doty a început să spună adevărul. Într-un interviu acordat lui dr. Steven Greer, celebru ufolog şi realizator al documentarului de succes de pe Netflix, “Unacknowledged”, Richard Doty afirmă nici mai mult nici mai puţin faptul că guvernul american este conștient de cel puțin patru specii extraterestre diferite care au vizitat această planetă. Dr. Greer este binecunoscut pentru intervievarea mai multor persoane cu CV-uri verificabile, în special din zona agențiilor militare și a informațiilor. Conform lui Doty:

„Ne-au fost prezentate patru tipuri de nave spaţiale, patru tipuri de extratereștri și nu ne-au explicat niciodată de unde au obținut imaginile acestor extratereștri. În film, ne-au fost prezentate creaturi cu aspect ciudat.

Una din aceste creaturi arăta ca o insectă, avea ochii uriași, capul foarte mare şi un corp mic. Aveau două apendice diferite pe brațe, aveau practic două mâini pe fiecare braț. Aveau mai multe articulații în picioare și un apendice în față, precum și o căptușeală în spate. Aceste creaturi aveau aproximativ dimensiunea unui om mediu.

Al doilea tip de extratereştri era una foarte înaltă, foarte subțire, cu brațe lungi. Brațele lui ajungeau probabil până la genunchi. Faţa lui era foarte subțire. Arăta aproape ca un om. Nu avea păr, iar ochii îi erau asemănători ochilor de pisică.

O a treia creatură… avea un corp mai mare. Am descoperit mai târziu că aceasta a fost o creatură concepută genetic, dar nu ne-au spus niciodată cum”.

Doty nu este singurul care a afirmat că elita globală este conștientă de ființele extraterestre. Paul Hellyer, care a fost ministrul canadian al Apărării Naționale în anii ’60, în timpul „războiului rece”, a afirmat şi el că „Cel puțin patru specii extraterestre cunoscute vizitează Pământul de mii de ani. Au agende diferite… Aproape toate sunt binevoitoare, vor să ne ajute, dar unele nu sunt aşa (…)”.

Sursa articolului: interviul YouTube al dr. Steven Greer cu Richard Doty