Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Din nou a fost fotografiat celebrul satelit „extraterestru” Black Knight? De data aceasta deasupra statului Filipine…


Faimosul satelit „Black Knight” („Cavalerul Negru”) ar fi fost observat peste Filipine, ceea ce a dus la concluzia unor conspiraţionişti că extratereştrii supraveghează Pământul.

Satelitul „Black Knight” este numele dat unui obiect capturat pe cameră de către astronauții NASA în timpul unei misiuni de navetă spațială din 1998. Conspiraţioniştii susțin că satelitul are o origine extraterestră și poate avea o vechime de până la 13.000 de ani, înconjurând Pământul pe o orbită aproape polară. Legenda lui Black Knight circulă din anii ’60, aşadar este mult mai veche decât 1998.

Un videoclip realizat de un localnic din Santa Rosa (Filipine), din provincia filipineză Laguna, arată ceea ce pare a fi un obiect negru care pluteşte pe cer. Expertul în OZN-uri şi extratereştri, Scott C Waring, a găsit videoclipul YouTube și l-a postat pe blogul său, ET Database.com.

Într-o postare de blog intitulată „Black Knight se mișcă în tăcere peste Filipine”, domnul Waring susține că videoclipul este o dovadă clară că extratereştrii urmăresc Pământul de mult timp. Waring scrie: „Obiectul are o deschidere în partea de sus. Are o nuanță roșie maronie, iar deschiderea din partea superioară are câteva vârfuri lungi. Forma îmi amintește de Black Knight. Acesta este 100% extraterestru, fără îndoială”.

Black Knight fotografiat in anii 90 (stanga) si cel fotografiat in 2020 in Filipine (dreapta)

Teoria satelitului Black Knight s-a dezvoltat în 1963, când astronautul NASA Gordon Cooper a declarat că a văzut satelitul în spațiu, dar apoi agenția spațială americană a spus că a fost, de fapt, o halucinaţie. Un deceniu mai târziu, în 1973, Duncan Lunan, un cercetător din Scoția, s-a uitat la datele unui om de știință norvegian din 1928, sugerând că Black Knight ar fi putut fi trimis de extratereștrii din Epsilon Bootis, ca mesaj de bun venit pe Pământ în urmă cu 12.600 de ani. În 1998, au apărut primele fotografii presupuse ale satelitului Black Knight, care au fost făcute de astronauții de pe naveta spațială Endeavour, pe măsură ce își făcea primul zbor către Staţia Spaţială Internaţională. Însă, cei de la NASA au spus că, de fapt, „Black Knight”-ul fotografiat n-ar fi fost altceva decât o pătură termică aruncată accidental dintr-o navetă spațială.


Lasă un comentariu