Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Se apropie clipa! Termen limită pentru dezvăluirea secretelor OZN-urilor: 18 octombrie 2024


Imagine generata de Microsoft AI

Un avocat proeminent, care îi reprezintă cei mai importanți detractori ufologi, a făcut o dezvăluire uluitoare: guvernul SUA urmează să-și dezvăluie secretele extraterestre până pe 18 octombrie 2024. Daniel Sheehan, un avocat vocal pentru dezvăluirea întâlnirilor Pentagonului cu extratereștrii, a făcut publică această informație în cadrul unui podcast.

Sheehan, care pledează pentru libertatea dezvăluirilor de mai mulţi ani, susține că un document de 64 de pagini semnat de un grup de senatori a fost condensat într-un proiect de lege care conține un termen crucial pentru dezvăluire. El susține că proiectul de lege, adoptat în lege pe 22 decembrie 2023, a inițiat o numărătoare inversă de 300 de zile pentru dezvăluire.

„Realitatea este proiectul de lege de 24 de pagini care a fost adoptat de Congresul SUA și, prin urmare, a fost adoptat și semnat de președintele Biden”, a declarat Sheehan. „Legea impune ca toate cele șase servicii militare ale SUA, toate cele 18 agenții de informații din SUA, toate cele 32 de agenții ale Departamentului Apărării al SUA, să adune fiecare informație pe care o dețin cu privire la fenomenul OZN. Ei trebuie să adune toate aceste informaţii și să le pună la dispoziție într-o formă digitalizată până pe 18 octombrie 2024”.

Proiectul de lege include orice date despre OZN-uri mai vechi de 25 de ani şi care au fost clasificate anterior ca fiind „secrete”. Aceasta ar cuprinde unele dintre cele mai renumite întâlniri ufologice, cum ar fi incidentul Roswell sau Phoenix Lights.

Sursa: irishstar.com