Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O mare prezicătoare actuală (care i-a prezis pe Obama şi Trump) ne spune la ce să ne aşteptăm în anul 2021


Unul dintre cei mai mari prezicători din vremurile noastre este Anne Jirsch, autoarea a 5 cărți în acest domeniu, care a prezis anterior Brexit-ul, tsunami-ul japonez și atacul asupra Turnurilor Gemene din New York din 2001. De asemenea, femeia a mai prezis invazia Irakului, dar și faptul că va exista „un președinte american negru urmat de un președinte blond” (adică, ea i-a văzut pe Obama şi Trump, înainte ca aceştia să fie aleşi). În cea de-a doua carte a Annei, „Viitorul este al tău” (2007), există o profeţie exactă pentru anul 2020 şi anume că „mai mulți oameni vor lucra de acasă și vor deveni mai izolați”, ceea ce indică clar efectele pandemiei (izolarea şi lucrul de acasă).

Într-un interviu acordat site-ului unilad.co.uk, Anne face câteva predicţii pentru anul 2021. Să vedem câteva idei-cheie:

* Pentru 2021, cuvântul-cheie este adaptarea. Lumea va continua să se schimbe, dar persoana adaptabilă va prospera. În 2021, banii îi vor favoriza pe cei îndrăzneți și inovatori.

* Anne crede că mai multe țări vor începe procesul de ieșire din Uniunea Europeană, printre care se află şi Italia. Alte două națiuni (pe care Anne nu le-a numit) vor începe, de asemenea, procesul de ieşire din Uniunea Europeană, iar cu aceste țări Marea Britanie va forma alianțe comerciale.

* Anne spune că noul președinte ales, Joe Biden, se va implica în „lupte de peste mări”, cu alte ţări. Va creşte, de asemenea, influenţa lui Donald Trump, care va fi implicat într-o serie de discuții de pace în întreaga lume.

* Anne prezice că vor exista „schimbări dramatice în conducere” în mai multe țări.

* În 2021, în unele țări vor exista probleme specifice, de la incendii, la cutremure şi până la viruși.

* Anne mai spune să nu ne aşteptăm ca în 2021, odată cu scăderea cazurilor de coronavirus, lumea să revină prea repede la normal.


Lasă un comentariu