Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Dacă am putea accesa Înregistrările Akashice, am putea vedea istoria adevărată a omenirii? Este creierul uman un computer cuantic?


Potrivit lui Edgar Cayce, Înregistrările Akashice pot fi văzute ca un Supercomputer al Universului, o unitate centrală de stocare a tuturor informațiilor. În mod colectiv, Înregistrările Akashice reprezintă un câmp de energie care deține cunoaşterea trecutului, prezentului şi viitorului tuturor lucrurilor, manifestându-se oriunde.

În acest câmp uriaş se află câmpurile energetice individuale. Înregistrările Akashice sunt asemănătoare rețelei moderne Wi-Fi. Nu putem vedea internetul Wi-Fi, dar știm că este peste tot în jurul nostru. Este ceva invizibil, dar dacă îl accesați, puteți obţine informații nelimitate.

Aşa cum de oriunde de pe întreaga planetă putem avea acces la Internet, la fel putem găsi aceste modele și coduri ascunse care plutesc în jurul nostru. Același lucru este şi cu Înregistrările Akashice. Trebuie doar să vă reglați conștiința în frecvența potrivită pentru a putea accesa aceste informații.

Vă daţi seama ce frumos ar fi dacă am putea accesa evenimentele istorice din trecut? Adică, dacă am vedea ce s-a întâmplat în realitate la un anumit moment istoric şi nu ceea ce ne spun cărţile de istorie? S-ar termina cu manipularea, iar oamenii ar fi mai liberi în conştiinţa lor.

Pe de altă parte, a nu se uita că, în urmă cu ceva timp oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că creierul este capabil a crea până la 11 structuri dimensionale. Astfel, creierul nostru ar putea lucra asemenea unui calculator cuantic, care să fie legat cu un calculator universal. Numai că noi am uitat cum să facem acest lucru…

 


Lasă un comentariu