Un om de ştiinţă a reuşit să teleporteze ADN-ul! Vă daţi seama că extratereştrii avansaţi tehnologic ar putea să se teleporteze astfel dintr-un loc în altul al Universului?


O ştire pe care mass-media oficială a trecut-o repede la „pseudoştiinţă” reprezintă o descoperire extraordinară a savantului francez Luc Montagnier, câștigător al Premiului Nobel, cunoscut anterior pentru activitatea sa în domeniul cercetării HIV și SIDA. Într-un experiment din 2009, Luc Montagnier a demonstrat că ADN-ul (substanţa care se găseşte în organismul fiecărei fiinţe vii) poate fi teleportat dintr-un loc în altul. Şi nu numai că poate fi teleportat, dar acest ADN poate fi copiat, aşadar am putea avea 2 ADN-uri care să existe simultan în acelaşi timp.

Aceasta este o descoperire care ar putea reprezenta unul dintre „cele mai semnificative experimente realizate în ultimii 90 de ani, cerând reevaluarea întregului cadru conceptual al chimiei moderne”, aşa cum spunea chimistul Jeff Reimers de la Universitatea din Sydney, Australia, într-un articol publicat în 2011 în New Scientist.org.

În experimentul lui Luc Montagnier, două tuburi de testare, fizic separate, au fost plasate într-o bobină de cupru și supuse unui câmp electromagnetic cu frecvență foarte joasă de 7 hertzi. Aparatul a fost izolat de câmpul magnetic natural al Pământului, astfel încât nu au existat interferențe. Un tub conținea un fragment de ADN, iar al doilea nu avea decât apă. După aproximativ 17 ore, fragmentul de ADN a fost recuperat din ambele tuburi, chiar dacă al doilea ar fi trebuit să conțină doar apă. Deși experimentul lui Montagnier a primit critici dure de la diverși oameni de știință, a existat un consens general că rezultatele acestuia ar trebui investigate în continuare. De exemplu, Giuseppe Vitiello, de la Universitatea Salemo din Italia, este convins că experimentul este fiabil. Greg Scholes, de la Universitatea din Toronto, Canada, care a demonstrat în 2014 că efectele cuantice apar în plante, a spus că „experimentele biologice par intrigante, dar nu le voi respinge”. Puteţi citi lucrarea ştiinţifică a experimentului lui Luc Montagnier AICI.

Acum, imaginaţia mea este următoarea: dacă oamenii au descoperit (timid, deocamdată) că ADN-ul poate fi teleportat şi chiar copiat la distanţă, o rasă extraterestră avansată, care ar putea exista într-un alt sistem solar sau galaxie, nu ar fi putut dezvolta tehnici de teleportare prin care să ajungă instantaneu dintr-un colţ al Universului în altul? Poate chiar pe Pământ, de aici provenind povestirile atâtor oameni care pretind că s-au întâlnit cu fiinţe extraterestre…

Foto: maxpixel.net / pixabay.com (Commons Creative – free, editare proprie)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO