Ipoteză incredibilă a cercetătorilor de la Universitatea din California: „Extratereştrii s-ar putea afla camuflaţi printre noi”! Ei ne monitorizează fiecare mutare…


extraterestri printre oameniOamenii de ştiinţă de la Universitatea din California au venit cu o ipoteză neobișnuită pentru ştiinţa actuală, şi anume faptul că extratereștrii din spațiul cosmic s-ar fi putut stabili de mult timp pe Pământ și trăiesc printre noi în calitate de observatori. Desigur, nu există nicio dovadă în acest sens, dar, potrivit unor surse antice, inclusiv Biblia, planeta noastră a fost vizitat de reprezentanți ai civilizațiilor extraterestre încă de la începuturile sale.

În anul 2000, oamenii de știință de la Universitatea din California, conduşi de profesorul Jonathan Malkisom, au ţinut o conferință de presă, în cadrul căreia a fost exprimată senzaționala idee conform căreia reprezentanții civilizațiilor extraterestre se află de mult timp printre oameni. Ei au adoptat aspectul uman și ne monitorizează îndeaproape aproape fiecare mutare.

„Există versiunea extremă a camuflajului, care se găseşte şi la unele insecte și animale. Mai mult decât atât, în conformitate cu înregistrările istorice, au existat extratereştri pe Pământ, de la începutul creației”, spune Adrian Kent, de la Institutul de pentru fizică teoretică din Canada.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock