Rezonanţa Schumann a Pământului a atins în iulie 2019 valoarea istorică de 110 Hz! Se trezesc oamenii?


Pământul se comportă ca un circuit electric. Atmosfera este de fapt un conductor slab și dacă nu ar exista surse de electricitate, sarcina sa electrică s-ar disipa în aproximativ 10 minute. Suprafața Pământului și suprafața interioară a ionosferei, aflată la aproximativ 90 km de suprafața sa, formează o cavitate. În orice moment sarcina totală care se află în această cavitate este de aproximativ 500.000 Coulombi. Potențialul electric al cavității este de 200.000 volţi.

Rezonanțele Schumann reprezintă undele electromagnetice cvasi-staționare care există în această cavitate. Ca și undele dintr-un arc elastic, ele nu sunt prezente tot timpul, trebuie să fie “excitate” pentru a fi observate. Oamenii de știință spun ca ele nu sunt cauzate de ceva intern Pământului, de crustă sau miez. Par să fie legate de activitatea electrică din atmosferă, mai ales în timpul descărcărilor electrice intense. Atâta timp cât caracteristicile cavității electromagnetice a Pământului rămân neschimbate, aceste frecvențe rămân aceleași. Se presupune că ciclul de 11 ani al activității solare influențează ionosfera.

Având în vedere că atmosfera Pământului are sarcină electrică, curent electric și potențial, nu este deloc surprinzător să găsim astfel de unde electromagnetice. Frecvența de vibrație a Pământului (rezonanța Schumann) crește în prezent în mod accelerat. Deși variază în funcție de zona geografică, pentru decenii măsurătorile au indicat o valoare în jur de 7,83 Hz.

Această valoare poate varia considerabil când măsurătorile sunt efectuate în interiorul orașelor mari, unde vibrația Pământului interferează puternic cu undele electromagnetice dăunătoare generate de toate aparaturile electronice (computere, antene de televiziuni și de telefonie mobilă, unde radio, centralele electrice), dar și cu undele psihotronice emise aproape zilnic. Chemtrails împrăștiate la greu deasupra orașelor, prin efectul lor de ecranare, influențează de asemenea vibrația Schumann.

Din această cauză, cum pleci în afara unui mare oraş, undeva pe un câmp la câteva zeci de km distanță, te simți instantaneu mult mai bine, mai relaxat, mai plin de energie, pentru că, în sfârșit, ești conectat la vibrația Pământului neperturbată de factorii nocivi ai orașelor mari.

S-a crezut că această pulsație a Pământului este constantă. În 2017, scriam acest articol – Pentru prima dată în istorie, zilele acestea frecvenţa Rezonanţei Schumann a depăşit 36 de Hz… Ce se întâmplă? Se trezesc oamenii? – în care arătam că rezonanţa Schumann a depăşit 36 Hz. Dar, pe 7 iulie 2019, conform site-ului disclosurenews.it, rezonanţa Schumann a atins valoarea istorică de 110 Hz! Oricum, ea variază foarte mult de la zi la zi, mult mai mult decât anii trecuţi.

Dr. Kathy J. Forti, psiholog clinic şi autoarea cărții, “Fractalii lui Dumnezeu”, speculează că aceste frecvențe indică în mod direct o schimbare evolutivă umană în devenire. O frecvenţă mică, cum este cea de 7,83 Hz (şi care este valoarea obişnuită a Rezonanţei Schumann), indică un amestec de stare alfa și teta, o stare relaxată a minţii, de aşteptare. Dar, pe măsură ce oamenii se trezesc din starea în care se află, frecvenţa creşte şi ea substanţial. Asta înseamnă că în ultimii ani oamenii se trezesc…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO