Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Într-o veche legendă, se vorbeşte despre un „zeu extraterestru” care a fost conducătorul Coreii timp de 1.000 de ani! La fel ca misteriosul conte de St. Germain!


Se ştie că în vechile texte găsim multe lucruri interesante în care se vorbeşte despre existenţa extratereştrilor / OZN-urilor. Iată, de exemplu, ce putem găsi într-un vechi text kaponez, numit Sei-to-ki:

„În timpul domniei împăratului Kwammu (782-806 d.Ch.), noi (Japonia) și Coreea aveam același fel de scriere. Împăratului nu i-a plăcut acest lucru și a ars scrierile, spunând: «Acestea vorbesc despre zeul care a întemeiat țara, dar nu îi arată pe zeii care au fost strămoșii noștri».

Dar este posibil ca el să se fi referit numai la legenda lui Ton-kun, care este prezentată în Tongkom după cum urmează: «În regiunea răsăriteană (Coreea), la început nu era niciun conducător. Apoi a fost un Bărbat Divin, care a coborât sub un arbore de santal și poporul din țară l-a ales drept Stăpânul lor. El a fost numit Ton-kun (Stăpânul lui Santal), iar țara a primit numele de „Choson” (ceea ce înseamnă „țară nouă”).

Aceasta s-a întâmplat în timpul domniei împăratului chinez Tong-Yao (2357-2258 î.Hr.), în anul Mon-Shen. La început, capitala a fost Phyong-yong; mai târziu i s-a dat numele de Pek-ok (dealul alb). În al optulea an al domniei lui Wu-Ting din dinastia Shang (1217 î. Ch ), el a intrat în Muntele Asatai și a devenit zeu»”.

Despre această ființă divină se crede că ar fi trăit 1.000 de ani în Coreea și apoi se pare că a fost luată în cer. Ne amintim astfel – prin asociere – de misteriosul conte Saint Germain, despre care se spune că a vizitat Pământul în decursul mai multor secole, reîntorcându-se periodic pe planeta Venus. Să fie doar o coincidenţă?