Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O experienţă uluitoare: un bărbat aflat 3 zile în comă a văzut în cealaltă dimensiune un „arhanghel mascat”

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Viaţa după moarte există – susţine un bărbat brazilian, care a stat 3 zile în comă. Martorul, identificat doar ca Joon O., în încercarea de a-și păstra anonimatul, a povestit ceva extraordinar de care a avut parte în urma unui accident de mașină aproape fatal. A raportat evenimentele dramatice pe blogul Near Death Experience Research Foundation (NDERF).

Bărbatul a avut un accident de maşină grav, corpul său zburând la aproximativ 30 de metri pe fereastra din dreapta. A fost dus la spital în stare gravă, fiind intrat în comă.

La radiografie i s-a descoperit un crucifix chiar în mijlocul coloanei vertebrale; era pandantivul sub formă de cruce pe care i-l făcuse cadou sora lui. A fost efectuată o intervenție chirurgicală minoră pentru a-l îndepărta. Doctorul l-a scos și i l-a înmânat surorii bărbatului, spunându-i: „Această cruce a salvat viața fratelui tău!”. 

Joon O. dezvăluie întâlnirea cu adevărat bizară pe care a avut-o în „altă lume” în timp ce se afla în comă:

„Dintr-o dată, cineva a strigat: „L-am păzit tot timpul! Pur și simplu nu știu cum s-a putut întâmpla acest accident! Este adevărul! L-am supravegheat!”. Din vocea oarecum răgușită, mi-am dat seama că era vocea îngerului meu păzitor.

Asta mi-am dat seama. Era în spatele zidului cu cineva care ar fi putut fi șeful lui. „Poate că este un arhanghel”, mi-am zis în sinea mea. Deodată, acest presupus șef al îngerului meu păzitor a venit prin zid și mi-a apărut în față.

Stăteam cu fața în jos, nemișcat și mi-am încordat gâtul pentru a ridica privirea. Era înalt și îmbrăcat într-o sutana albă, care avea să-și schimbe culoarea (albastru deschis, maro etc). Am încercat să-i arunc o privire la fața lui, dar tot ce am văzut a fost o placă albă care îi acoperea fața”.

După aceea, Joon O. a ieşit din comă. Dar experienţa sa arhanghelul „mascat” a fost cu adevărat uluitoare. Oare totul a fost în mintea lui sau ceva ciudat, „paranormal” se întâmplă atunci când trecem în cealaltă dimensiune?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu