Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ce mister se ascunde în spatele luminii portocalii ce a fost observată într-o regiune din Rusia? Aici, în trecut, KGB-ul filma prăbuşirea unei nave extraterestre!


explozie lumina portocalieŞtirea cu lumina portocalie ce a apărut noaptea pe cerul nopţii a făcut deja înconjurul lumii. Citez mai întâi de pe site-ul Yahoo News:

O lumină portocalie puternică a aprins cerul regiunii ruse Sverdlovsk din Urali. Explozia luminoasă, care a durat 11 secunde, a fost înregistrată de camerele localnicilor, iar cercetătorii şi responsabilii din serviciile pentru situaţii de urgenţă încearcă să explice neobişnuitul eveniment, care a fost raportat şi de Siberian Times. Explozia de lumină a avut loc în 14 noiembrie, la ora locală 17:39.

Printre teoriile legate de explozie s-au numărat şi o rachetă sau un obiect din spaţiu. Totuşi, explozia de lumină nu a avut aceeaşi formă sau acelaşi tipar ca incidentul meteoritului din Celiabinsk care a explodat deasupra Uralilor în februarie 2013. Autorul materialului video postat pe youtube a scris pe Internet: “Vineri – 14 noiembrie 2014 la ora 17:40 – am observat o lumină puternică pe cer, în timp ce mă îndreptam spre Rezh. “Nu am aflat nimic despre asta la ştiri. A mai văzut-o cineva? Ce a fost?”

Conform posturilor regionale de televiziune nici meteorologii şi nici savanţii nu au putut explica straniul fenomen. Un observator local a declarat că nu au fost semnalaţi meteoriţi în ziua fenomenului, iar Oficialii locali ai Ministerului pentru Urgenţe au refuzat să comenteze asupra a ceea ce s-a întâmplat.

P.S. Ca întotdeauna, oamenii de ştiinţă sunt depăşiţi de aceste fenomene şi nu ştiu ce explicaţie să mai dea. Meteorit se pare că nu a fost şi nici vreun experiment militar secret. Ţinând cont de aceste lucruri, eu nu pot să rămân decât la ipoteze paranormale, ca de exemplu, prezenţa pe cer a unei imense nave-extraterestre „mamă” sau a unui portal dimensional care face legătură cu al colţ al Universului sau chiar cu alt Univers. Dar pentru mulţi dintre noi, aceste ipoteze par atât de incredibilie, încât nici nu ne mai obosim să le cercetăm.

Dar, lumina portocalie a apărut deasupra regiunii Sverdlovsk. Ştiţi ce eveniment „paranormal” a avut loc în anul 1968 în această regiune? Un OZN s-a prăbuşit aici, şi mai mulţi militari sovietici şi ofiţeri KGB au investigat locul prăbuşirii. Putem afla acest lucru dintr-un filmuleţ ce a fost înregistrat la faţa locului şi care a fost extras din arhivele secrete ale KGB la începutul anilor 1990. Despre acest eveniment extraordinar am vorbit şi eu într-un articol din 2011 intitulat „Filmul (ce pare) autentic al unui OZN prăbuşit în fosta URSS şi investigat de agenţii KGB„. Este această zonă „bântuită” de OZN-uri? Se află aici un portal care facilitează pătrunderea navelor extraterestre?

 


Lasă un comentariu