Senzaţionale documente declasificate: FBI ştia că Hitler s-a aflat în viaţă până în 1984


Istoria oficială este binecunoscută: Adolf Hitler, liderul Germaniei naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, s-ar fi împușcat în buncărul său din Berlin pe 30 aprilie 1945. Soţia lui, Eva Braun, ar fi luat o pastilă de cianură și s-ar fi sinucis şi ea. Dar, noi dovezi sugerează că trupurile găsite în buncăr s-ar putea să nu fi fost cele ale lui Hitler și Braun.

În documentele clasificate anterior, recent descoperite, se pare că FBI avea cunoștință despre faptul că Hitler nu numai că a supraviețuit sfârșitului războiului, ci, de fapt, se afla încă în viață până în anii 1980, mai precis 1984. Unele dintre specificul dosarului de 203 de pagini (care a fost postat pe archive.org) au fost înnegrite, făcând anumite pasaje indescifrabile, dar dacă documentul este autentic, ar putea pune punct unuia dintre misterele cele mai mari ale secolului al XX-lea: dacă Hitler într-adevăr a murit în 1945.

Partea inițială a documentului, datată 1945, se bazează pe un interviu cu un individ argentinian care solicită azil în SUA în schimbul dezvăluirii locului în care s-ar ascunde Hitler. Persoana în cauză, a cărei identitate nu este dezvăluită pentru propria siguranță, susține că l-ar fi ajutat ​​pe Hitler să se ascundă, după ce un submarin a ajuns în Argentina. Se spune că submarinul a sosit la numai câteva săptămâni după căderea Berlinului și conținea până la 50 de persoane, inclusiv mulți membri ai partidului nazist și o femeie considerată a fi Eva Braun.

După sosirea în Argentina, se pare că Hitler a călătorit în Panama, înainte de a se stabili definitiv în Brazilia, deși există mai multe poveşti despre plimbările sale în America de Sud. Şi președintele american, John F. Kennedy a fost, de asemenea, convins de supraviețuirea lui Hitler la sfârșitul războiului. Astfel, Kennedy a scris despre descoperirea trupului lui Hitler: „Camera în care Hitler ar fi trebuit să-și fi întâlnit moartea prezenta urme de foc. Nu există totuși dovezi complete despre faptul că trupul care a fost găsit a fost cel al lui Hitler.”

Aşa cum scriam într-un articol din decembrie 2015, Iată şocanta poză a lui Hitler din 1982, împreună cu iubita sa de culoare! Dictatorul german a murit 2 ani mai târziu, la vârsta de 95 de ani, într-un orăşel din Brazilia!, e posibil ca Hitler să fi trăit până în 1984 în localitatea braziliană Nossa Senhora do Livramento.

Documentele de 203 de pagini ale FBI despre Hitler le puteţi găsi on-line AICI: https://archive.org/stream/FBIKnewHitlerWasAlive#page/n49/mode/2up.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock