Senzaţionale documente declasificate: FBI ştia că Hitler s-a aflat în viaţă până în 1984

  •  
  •  
  •  
  •  

Istoria oficială este binecunoscută: Adolf Hitler, liderul Germaniei naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, s-ar fi împușcat în buncărul său din Berlin pe 30 aprilie 1945. Soţia lui, Eva Braun, ar fi luat o pastilă de cianură și s-ar fi sinucis şi ea. Dar, noi dovezi sugerează că trupurile găsite în buncăr s-ar putea să nu fi fost cele ale lui Hitler și Braun.

În documentele clasificate anterior, recent descoperite, se pare că FBI avea cunoștință despre faptul că Hitler nu numai că a supraviețuit sfârșitului războiului, ci, de fapt, se afla încă în viață până în anii 1980, mai precis 1984. Unele dintre specificul dosarului de 203 de pagini (care a fost postat pe archive.org) au fost înnegrite, făcând anumite pasaje indescifrabile, dar dacă documentul este autentic, ar putea pune punct unuia dintre misterele cele mai mari ale secolului al XX-lea: dacă Hitler într-adevăr a murit în 1945.

Partea inițială a documentului, datată 1945, se bazează pe un interviu cu un individ argentinian care solicită azil în SUA în schimbul dezvăluirii locului în care s-ar ascunde Hitler. Persoana în cauză, a cărei identitate nu este dezvăluită pentru propria siguranță, susține că l-ar fi ajutat ​​pe Hitler să se ascundă, după ce un submarin a ajuns în Argentina. Se spune că submarinul a sosit la numai câteva săptămâni după căderea Berlinului și conținea până la 50 de persoane, inclusiv mulți membri ai partidului nazist și o femeie considerată a fi Eva Braun.

După sosirea în Argentina, se pare că Hitler a călătorit în Panama, înainte de a se stabili definitiv în Brazilia, deși există mai multe poveşti despre plimbările sale în America de Sud. Şi președintele american, John F. Kennedy a fost, de asemenea, convins de supraviețuirea lui Hitler la sfârșitul războiului. Astfel, Kennedy a scris despre descoperirea trupului lui Hitler: „Camera în care Hitler ar fi trebuit să-și fi întâlnit moartea prezenta urme de foc. Nu există totuși dovezi complete despre faptul că trupul care a fost găsit a fost cel al lui Hitler.”

Aşa cum scriam într-un articol din decembrie 2015, Iată şocanta poză a lui Hitler din 1982, împreună cu iubita sa de culoare! Dictatorul german a murit 2 ani mai târziu, la vârsta de 95 de ani, într-un orăşel din Brazilia!, e posibil ca Hitler să fi trăit până în 1984 în localitatea braziliană Nossa Senhora do Livramento.

Documentele de 203 de pagini ale FBI despre Hitler le puteţi găsi on-line AICI: https://archive.org/stream/FBIKnewHitlerWasAlive#page/n49/mode/2up.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner