EXCLUSIV! Vechile popoare biblice erau în stare să producă „pulberi de aur monoatomic”, cu o tehnologie avansată chiar şi pentru zilele noastre


Autorul britanic Laurence Gardner, într-o carte intitulată „Secretele pierdute ale Chivotului”, arăta că în cea mai veche carte completă din lume – „Cartea egipteană a morților” – se povestește despre faptul că faraonii ingerau aşa-zisa „pâine a tovărăşiei”, numită şi „schefa”, pentru a face o călătorie ritualică spre viața de apoi. La fiecare etapă, faraonul se întreba: „Ce este?”

Acest lucru a fost comparat cu relatarea biblică a lui Moise, în perioada exodului din Egipt a israeliţilor. Pentru a supravieţui în pustiu, Moise și poporul său au mâncat o substanță albă, sub formă de pulbere, pe care o numesc „mană”. În limba ebraică, mana înseamnă literalmente „Ce este?”

Gardner spune că, chiar dacă astăzi cercetarea în domeniul elementelor monatomice este dificilă – în ciuda tehnologiei avansate de care dispunem -, secretele acestei pulberi misterioase era cunoscută cu mii de ani în urmă. „Ei știau că există supraconductori inerenți în corpul uman”, a scris Gardner. „Ei știau că atât corpul fizic, cât și corpul luminos (spiritul sau sufletul) trebuie să fie hrăniți pentru a crește producția hormonală, iar hrana finală a acestuia a fost numită shem-an-na de către babilonieni, de către egipteni și mană de către israeliți”.

Povestea Exodului spune cum Moise a devenit înfuriat la întoarcerea sa de pe munte, unde i s-au dat mai multe tăbliţe de către Dumnezeu. Se pare că, în absența lui Moise, israeliții au luat majoritatea aurului aflat în posesia lor și l-au topit pentru a face un vițel turnat, căruia i s-a închinat. Exodul, cartea a doua a lui Moise, spune: „Apoi luând viţelul, pe care-l făcuseră ei, l-a ars în foc, l-a făcut pulbere şi, presărându-l în apă, a dat-o să o bea fiii lui Israel” (32:20).

Deoarece înghițirea metalului topit ar fi fost letală, evident, Moise, care era bine educat în cunoașterea ezoterică egipteană, știa secretul de a face o pulbere de aur monatomic de mare spin.

Confirmarea că evenimentele povestite în Biblie sunt autentice s-au confirmat în anul 1904, atunci când arheologul britanic Sir William Flinders Petrie a descoperit o mare facilitate de topire a metalului pe Muntele Horeb, situat în capătul sudic al Peninsulei Sinai. Unii cercetători cred că Horeb este locația actuală a muntelui lui Moise menționat în Biblie.

Pe muntele Horeb Petrie a descoperit un templu închis, alcătuit din săli adiacente, sanctuare și camere, toate umplute cu sculpturi, stâlpi și stele, în care se vorbeşte şi despre un misterios „mfkzt”. Cel mai surprinzător fapt a fost descoperirea unui creuzet de metalurgie, împreună cu o cantitate considerabilă de pudră albă pură, ascunsă sub o anumită piatră. Nefiind interesat de această pudră, Petrie a lăsat-o să fie purtată de vânturile din peninsula Sinai. Dacă ar fi păstrat-o şi dat-o spre analiză, am fi aflat mai multe despre această „mană”.

Câteva gravuri din acest templu antic descriu diferiți conducători egipteni, dintre aceștia Tuthmosis IV și Amenhotep III, împreună cu zeul Hathor. În aceste sculpturi diferite persoane oferă regelui o pâine conică. A fost aceasta pulbere legendară albă cunoscută sub numele de „mfkzt”? Răspunsul pare a fi da, deoarece figura care oferă pulberea poate fi identificată ca un trezorier egiptean numit Sobekhotep, descris în altă parte ca „omul care a adus Maiestăţii Sale nobila piatră prețioasă”.


Lasă un comentariu