O formaţiune bizară de nori, sub forma unui cerc, s-a format zilele trecute deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva! Ce ni se ascunde?

  •  
  •  
  •  
  •  

nori CERNAcceleratorul de Particule CERN de la Geneva a fost controversat încă de la deschiderea sa, acum câţiva ani. Oficial, aici s-ar încerca descoperirea de către fizicieni a noi particule necunoscute, dar au existat voci care au sugerat faptul că sunt periculoase experimentele fizicienilor de acolo, lucruri despre care am scris pe site.

De exemplu, în articolul acesta din aprilie 2015 (S-a redeschis Acceleratorul de particule de la Geneva! Va fi eliberat “Regatul întunericului” sau “fântâna adâncului” de care vorbeşte Apocalipsa lui Ioan? O lume paralelă “întunecată” total diferită faţă de a noastră…) vorbeam despre avertismentul fizicianului Stephen Hawking care crede că reactivarea a acceleratorului CERN ar putea crea pericole grave pentru planeta noastră. CERN va încerca să rezolve de asemenea misterul “energiei întunecate” şi a “materiei întunecate” care ar ocupa 95% din Universul nostru, restul fiind materie vizibilă. CERN ar putea elibera “Regatului întunericului”, întrucât ar exista o teorie care sugerează existenţa a “Văii întunecate”, o lume paralelă formată din materie întunecată, ce are puţin de-a face cu materia pe care noi o cunoaştem.

Într-un nou videoclip postat pe YouTube şi apărut pe 11 mai 2016, se vorbeşte despre un „portal” foarte ciudat de nori, care a apărut deasupra Acceleratorului de la Geneva. Citez din descrierea videoclipului de pe Internet:

Acesta este un scurt videoclip care prezintă un portal de nori care s-a format deasupra Acceleratorului CERN. Meteorologii locali spun că norii nu au produs ploaie, şi că, probabil, e vorba de o problemă cu radarele. Consider acest lucru destul de ciudat, din cauza anumitor sincronizări. CERN a fost deschis în 2016, având ca obiect vânarea supersimetriei şi a Universului întunecat. La sfârşitul lunii aprilie 2016, ei au crescut puterea la 14 TeV, dar a fost o problemă care a dus la închiderea temporară. Acceleratorul CERN s-a redeschis între 7 şi 9 mai 2016. A fost în jurul perioadei în care anomalia de nori s-a format.

Foarte interesant… ce ne ascund ei, de fapt?

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu