Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Conexiunea misterioasă a celebrelor găuri din Siberia cu fenomenul „Triunghiul Bermudelor”


gauri Triunghiul BermudelorÎn vara acestui an (2014), o ştire a făcut furori pe Internet, odată cu descoperirea a trei găuri misterioase în Siberia. Dar, potrivit unei reviste ruseşti „Science in Siberia„, aceste găuri nu ar fi altceva decât mici rude îndepărtate” ale Triunghiul Bermudelor. Aceasta înseamnă că păstorii şi alţi localnici sunt în pericol de dispariție? Navele aeriene care trec deasupra acestor zone pot dispărea în acest adevărat „triunghi al Bermudelor siberian”?

Siberian Times relatează  faptul că cercetătorii de la Institutul Trofimuk de Petrol-Gaze, ​​Geologie și Geofizică au petrecut recent 4 zile pentru verificarea celor trei găuri, cu toate că nu li s-a permis să coboare acolo din motive de siguranță” (oare nu rușii au drone!?) Ei au confirmat speculațiile anterioare că temperaturile mai mari decât normale de la nivelul solului (posibil din cauza încălzirii globale) „s-au ciocnit” cu valul de căldură generat de o falie subterană, eliberând gazul prins în permafrost şi declanșând astfel explozii subterane de gaze care au format aceste găuri.

Şi care-i legătura cu Triunghiul Bermudelor? Igor Yeltsov, șef adjunct al Institutului Trofimuk explică: „Există o ipoteză conform căreia Triunghiul Bermudelor este o consecință a reacțiilor produse de hidrații de gaz. Aceşti hidraţi încep să se descompună în gaze, totul întâmplându-se ca o avalanșă, ca o reacție nucleară; se produc cantități uriașe de gaz. Acest lucru face ca oceanul să se încălzească, iar navele să se scufunde în apele sale amestecate cu un procent foarte mare de gaz. De asemenea, şi aerul se suprasaturează cu metan, ceea ce face atmosfera extrem de turbulentă, rezultând astfel accidente de aeronave”.

Dacă credeți că anomaliile din Triunghiul Bermudelor sunt cauzate de gaz metan, atunci această corelație pentru găurile din Siberia are sens. Dacă nu, ce altceva ar putea fi cauza lor și chiar sunt cele două fenomene cu adevărat legate?


Lasă un comentariu