În celebra zonă „Triunghiul Bermudelor” au loc explozii nucleare enigmatice în adâncurile oceanului? O întâmplare trăită de mai mulţi martori…


Zona Triunghiului Bermudelor… cea mai misterioasă zonă din Oceanul Atlantic, unde periodic s-au raportat multe dispariţii misterioase de avioane, nave şi pasageri. Dar, ce se întâmplă mai exact acolo? Ce forţă enigmatică acţionează?

Iată o întâmplare povestită de mai mulţi martori, care ar putea oferi o explicaţie cât de cât convingătoare… Întâmplarea a fost publicată în revista „Pursnit”, revista trimestrială a Societății pentru Investigarea Neexplicabilului. Autorul articolului, Robert Durand, povestește despre un fapt observat din cabina de pilotaj a unui Boeing-707, într-un zbor de la San Juan la New York, pe data de 11 aprilie 1963.

La început, fenomenul neobișnuit a fost observat de copilot și a avut loc la ora 13:30. Deodată, copilotul observă că, la circa 8 km în fața avionului, apele oceanului se ridică într-o minge enormă, ca și cum o explozie atomică ar fi avut loc în adâncuri. Imediat, atrage atenția căpitanului și inginerului care, la rândul lor, observă fenomenul circa 30 secunde. Apoi, și-au legat centurile și au îndreptat avionul spre locul cu pricina.

Muntele enorm de apă atingea, după părerea lor, circa 1,5 km diametru. Căpitanul nu a apropiat prea mult aeronava. Când avionul se îndepărtă de zonă, muntele de apă începu să descrească. Mai târziu, copilotul a cerut informații de la diverse agenții, inclusiv Paza de Coastă și FBI-ul, dar nu a primit nicio informație despre ceva neobișnuit în zonă.


Lasă un comentariu