În celebra zonă „Triunghiul Bermudelor” au loc explozii nucleare enigmatice în adâncurile oceanului? O întâmplare trăită de mai mulţi martori…


Zona Triunghiului Bermudelor… cea mai misterioasă zonă din Oceanul Atlantic, unde periodic s-au raportat multe dispariţii misterioase de avioane, nave şi pasageri. Dar, ce se întâmplă mai exact acolo? Ce forţă enigmatică acţionează?

Iată o întâmplare povestită de mai mulţi martori, care ar putea oferi o explicaţie cât de cât convingătoare… Întâmplarea a fost publicată în revista „Pursnit”, revista trimestrială a Societății pentru Investigarea Neexplicabilului. Autorul articolului, Robert Durand, povestește despre un fapt observat din cabina de pilotaj a unui Boeing-707, într-un zbor de la San Juan la New York, pe data de 11 aprilie 1963.

La început, fenomenul neobișnuit a fost observat de copilot și a avut loc la ora 13:30. Deodată, copilotul observă că, la circa 8 km în fața avionului, apele oceanului se ridică într-o minge enormă, ca și cum o explozie atomică ar fi avut loc în adâncuri. Imediat, atrage atenția căpitanului și inginerului care, la rândul lor, observă fenomenul circa 30 secunde. Apoi, și-au legat centurile și au îndreptat avionul spre locul cu pricina.

Muntele enorm de apă atingea, după părerea lor, circa 1,5 km diametru. Căpitanul nu a apropiat prea mult aeronava. Când avionul se îndepărtă de zonă, muntele de apă începu să descrească. Mai târziu, copilotul a cerut informații de la diverse agenții, inclusiv Paza de Coastă și FBI-ul, dar nu a primit nicio informație despre ceva neobișnuit în zonă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock