Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Mărturie şocantă a unui supravieţuitor al Triunghiului Bermudelor: „Orizontul dispăruse!”


Oricine e pasionat de mistere a luat cunoştinţă cu anomaliile şi dispariţiile care au loc în Triunghiul Bermudelor. Dar, de fapt, ce se întâmplă în această zonă? De aceea, mărturia căpitanului Don Henry din 1966, poate ajuta la dezlegarea misterului Triunghiului Bermudelor:

„Ne întorceam de la Puerto Rico spre Fort Lauderdale. Remorcam de trei zile o barjă goală, a cărei încărcătură fusese nitratul de petrol.  Ne aflam la bordul lui «Good News»,  un remorcher de 18, 6 metri lungime şi cu motoare de 2000 CP. Barja pe care o remorcam cântărea 2500 tone şi se afla la capătul unei parăme lungi de 300 de metri. Navigam în zona «Tongue of the Ocean», după ce trecusem prin lanţul munţilor Exuma. Adâncimea apei era de 183 de metri. Era o după-amiază cu vreme bună şi cer limpede. Mă dusesem în cabina mea, situată în partea din spate a punţii, dar după câteva minute am auzit un vacarm nemaipomenit. Am ieşit pe punte şi am urlat ce se întâmplă. Primul lucru la care m-am uitat a fost busola, care se învârtea în sensul acelor de ceasornic. Nu era nici un motiv să se întâmple lucrul acesta, dar eram sigur că trebuie să fie ceva serios. Apa părea că se năpusteşte din toate direcţiile. Orizontul dispăruse şi nu puteam vedea unde ne aflăm. Acel ceva care se petrecea ne furase, prădase sau împrumutase toată energia din generatoare. Toate echipamentele şi aparatele încetaseră să mai producă energie electrică.

Am pornit cu toată viteza înainte. Nu vedeam unde mergeam, dar voiam să ies de acolo cât mai repede cu putinţă. Ceva parcă încerca să ne tragă înapoi, dar nu reuşea să o facă. Când am scăpat de acolo, parcă ieşisem dintr-o pâclă deasă. Afară, parâma era perfect întinsă, însă la capătul celălalt nu se vedea nimic, pentru că totul era învăluit într-o ceaţă de nepătruns. Am alergat pe puntea principală şi am tras, iar blestemata de barjă a ieşit din păclă, dar în nicio altă parte nu existau urme de ceaţă. De fapt, puteam vedea până la o distanţă de 11 mile. În zona ceţoasă în care se afla barja, apa era agitată, cu toate că valurile nu erau mari”.


Lasă un comentariu