O femeie-candidat în Congresul Statelor Unite pretinde că a fost în interiorul unui OZN, care era controlat de pietre de cuarţ


Un articol din „Miami Herald” reaminteşte despre o experiență ciudată a unui candidat pentru Congresul Statelor Unite, pe care a trăit-o atunci când era copil. Candidatul republican Bettina Rodriguez Aguilera declarase anterior, în 2009, la televiziune, că ar fi fost în interiorul unei nave spațiale pilotată de extratereştri, această afirmaţie creând o mulțime de discuții în rândul cercetătorilor ufologi și a investigatorilor în paranormal.

Oricât de incredibil ar părea, femeia de 59 de ani a vorbit în detaliu despre ceea ce s-a întâmplat cu ea după ce a fost luată în interiorul unei nave extraterestre. Potrivit lui Rodriguez, locul unde a fost dusă atunci când ea avea doar 7 ani arăta foarte diferit faţă de orice navă construită pe Pământ. Iată ce a declarat femeia: „Acolo erau nişte locuri rotunde, şi unele pietre de cuarţ care controlau nava, nu ca la avioane”.

Despre cei care ar fi răpit-o, candidatul pentru Congresul SUA a indicat că era vorba de trei ființe blonde (două femei și un bărbat), care i-au oferit fetiţei nişte informaţii. Ca, de exemplu, faptul că pe insula Malta există 30.000 de cranii ascunse în tuneluri subterane, care nu seamănă cu cele ale oamenilor. De asemenea, extratereştrii i-au spus fetiţei că centrul de energie al planetei noastre se află în Africa și că o populară atracție turistică aproape de Miami – Castelul Coral – este, de fapt, o piramidă egipteană veche.

„Personal, eu sunt creștină și am o credință puternică în Dumnezeu; sunt de acord cu majoritatea americanilor care cred că trebuie să existe viață inteligentă în trilioanele de planete și galaxii din Univers“, a mai spus Bettina Rodriguez. „De mulţi ani, diverşi oameni, inclusiv președinți precum Ronald Reagan și Jimmy Carter, precum și astronauți, au declarat că au văzut obiecte zburătoare neidentificate, iar oameni de știință, cum ar fi Stephen Hawking și instituții oficiale ca Vaticanul au spus că probabil nu suntem singuri în Univers”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO