Musulmani din întreaga lume devin creştini, după ce au avut vise şi viziuni cu Iisus! Ce se întâmplă?


musulman IisusKhosrow era un iranian care se simțea deprimat și fără speranță, atunci când Iisus i-a apărut într-o viziune, i-a întins mâna și i-a promis că viața lui se va schimba pentru totdeauna. Când a luat mâna lui Iisus, el a spus că a simţit „valuri de electricitate în tot corpul. Am plâns pentru prima oară de când eram un copil și mi-am umplut inima cu bucurie”.

Dino, o adolescentă indoneziană care era dezamăgită de către familie și prieteni, a devenit creștină peste noapte, atunci când Iisus i-a apărut într-o viziune. Ea şi-a umplut sufletul cu pace, iar acest sentiment a stat în ea ea, chiar și atunci când a fost persecutată pentru convertirea ei.

Khalil, care era un terorist egiptean radical care îi ura pe creștini și pe evrei, s-a transformat după ce Iisus l-a vizitat într-un vis.

Mohamed, un cioban nigerian, a avut o serie de vise în care i-a apărut Iisus. Tatăl său a încercat să-l omoare după ce a devenit creștin, dar Mohammed a supraviețuit și, în cele din urmă, tatăl său a devenit un creștin.

Toate aceste sunt doar câteva exemple din lume despre convertirea unor musulmani în creştini, după ce au avut vise și viziuni cu Iisus. Chiar cu riscul de a fi omorâţi – de multe ori de către familiile lor – ei abandonează islamul și urmează învățăturile lui Iisus.

Cel mai ciudat lucru îl reprezintă acesta: Iisus, deşi este recunoscut în Coran ca fiind unul din profeţi, totuşi el nu joacă decât un rol secundar în religia musulmană. Cum de ajung toţi aceşti oameni musulmani să aibă viziuni cu Iisus?


Lasă un comentariu