Soarele nostru e un imens portal către o altă galaxie sau dimensiune – o spune un fizician renumit! Triunghiul negru de pe suprafaţa Soarelui apare şi pe un antic artefact mayaş!


În 2011, cunoscutul fizician Nassim Haramein a prezentat un artefact descoperit în interiorul unei piramide mayaşe. Acest artefact antic descrie nave spațiale extraterestre care pare să se îndrepte spre Soare, în interiorul căruia, pe sculptură, se observă un triunghi negru. O fi acest triunghi reprezentarea simbolică a vreunui portal, adică o intrare în dimensiunea noastră sau în sistemul nostru solar?

Cam în jurul aceluiaşi an (2011), NASA a început să posteze imagini ale Soarelui, în care se pot observa gigantice triunghiuri isoscele negre pe suprafața astrului nostru ceresc, la fel ca și triunghiul din artefactul mayaş. Vedeţi, de exemplu, un articol de-al meu pe care l-am publicat în 2012, având această temă: Conform fotografiilor NASA, în Soare a apărut un triunghi misterios. Iluzie optică sau altceva? Fotografiile NASA arată vreo posibilă poartă stelară?

Cu un an mai devreme, în 2010, NASA a postat un filmuleţ incredibil, în care se pot observa obiecte masive care se apropie și ies din Soare. La scurt timp după ce filmuleţul a fost postat, el a fost scos şi apoi repostat, explicaţia oficială fiind aceea că era vorba de nişte comete.

Imaginea de mai jos, preluată din videoclip, prezintă imaginile originale NASA care arată cum mai multe obiecte necunoscute folosesc Soarele ca pe o „poartă stelară”, un portal, pentru alte sisteme solare / galaxii sau dimensiuni. Despre acest subiect – Soarele ca „poartă stelară” – idee a fizicianului Nassim Haramein – am discutat mai multe în cadrul acestui articol: Soarele este o “poartă stelară” prin intermediul căreia se poate călători instantaneu în orice colţ al Universului.

poarta stelara Soare


Lasă un comentariu