Un academician rus a demonstrat că piramidele acumulează timp, iar Pământul are cronosferă! Astfel, călătoria în timp e posibilă…


masina timpuluiÎn prezent, există multe scheme ale unor „prototipuri” de maşini ale timpului, dar cel mai admisibil model este gaura de vierme, un tunel spaţial turbionar, care duce spre un alt timp şi spaţiu. Gaura de vierme este un tunel care uneşte părţi diferite ale spaţiului şi timpului. Intrarea într-un astfel de tunel este similară, conform proprietăţilor fizicii, cu intrarea într-o gaură neagră, cu menţiunea că dintr-o gaură de vierme, ipotetic, te poţi întoarce.

Ingredientul principal pentru construirea unei maşini a timpului este energia întunecată; o altă condiţie pentru funcţionarea unei astfel de maşini este distorsiunea spaţio-temporală de forma circulară, adică o curbare a timpului. Asta înseamnă, teoretic vorbind, o reîntoarcere în timp.

Am putea trăi un alt prezent, dacă acei misterioşi călători în timp ar modifica trecutul, aşa cum vedem în filmele de gen? Prezentul nu va avea de suferit substanţial, dacă se va interveni asupra trecutului. Ar putea, de exemplu, să iasă alt preşedinte în vreo ţară! Asta ar fi, totuşi, chiar substanţial, pentru unele popoare!

Pe de altă parte, în anii 70, academicianul sovietic Albert Veinik a observat că timpul acumulează materie. Acesta a avansat ipoteza că ar exista o „zonă cronomică” unde se depozitează „substanţa temporală” şi chiar ar fi construit un dispozitiv pentru a demonstra acest lucru. Mai mult decât atât, Veinik a susţinut că Pământul are o „cronosferă” şi că, dacă se va reuşi penetrarea acesteia, călătoria în timp ar deveni o realitate. Academicianul a plecat de la observaţia că animalele mici, care au ajuns în centrul Marii Piramide din Egipt s-au mumificat, şi nu au intrat în putrefacţie. El nu s-a grăbit să tragă concluzia că anumite caracteristici ale aerului au făcut posibil acest lucru. A constatat că piramidele acumulează „substanţa a timpului” în apă şi obiecte solide!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO