Descoperirea spectaculoasă a dr. Wilhelm Reich despre adevărata energie a Universului!

 • 2
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

energia orgonica energia UniversuluiIn prezent se descopera noi forme de energie, pana acum necunoscute, ale caror proportii sunt uneori colosale. Laureatul premiului Nobel pe anul 1936, Victor Francis Hess, a descoperit, in timpul unei experiente de laborator cu baloane gonflabile, ca in spatiul aerian exista radiatii de protoni precum si nuclee usoare de atomi cu o incarcatura foarte ridicata. Mai tarziu aceasta energie a fost numita ultraradiatie. Astrofizicianul Hoyle spunea in aceasta ordine de idei: energiile nucleare ale armelor atomice sunt comparativ cu fortele cosmice doar simple cartuse. Totusi nu stim cum iau nastere aceste forte. In momentul de fata se fac cercetari intensive cu aceasta forma de energie.

Wilhelm Reich s-a ocupat ca medic si psihanalist de aceste forme de energie. Descoperirile sale au fost atat de spectaculoase incat s-au lovit de neincrederea colegilor sai. Rezultatele sale nu se incadrau in schemele curente, in asa fel incat intreaga afacere a fost literalmente boicotata. Reich a numit aceasta forma de energie orgonica.

Orgonul este prezent in spatiul inconjurator asemenea altor tipuri de energie cum ar fi timpul sau lumina. Reich a descoperit un procedeu prin care se poate demonstra, pe cale vizuala, existenta acestui tip de energie, si anume la microscop, sau folosind metoda masurarii la cald. Energia orgonului poate fi utilizata si in medicina.

Cea mai spectaculoasa experienta intreprinsa cu acest tip de energie a fost incercarea de a provoca ploaia, cu ajutorul ei, in timpul unei perioade de seceta. La inceputul anului 1950, New York-ul a fost bantuit de un val de seceta, iar potrivit opiniei diferitelor institute de meteorologie nu existau perspective de ploaie. Helmuth Hoffmann descrie toate acestea intr-unul din articolele sale. La cateva sute de kilometri departare de oras, a fost conectat aparatul (Cloude Buster) generator de energie. La cateva ore dupa declansarea experimentului s-a telefonat de la New York si s-a comunicat ca, de ani de zile, nu se mai produsese o spargere de nori de asemenea amploare.

Mai tarziu s-au adus imbunatatiri aparatului pentru reglarea cantitatii de ploaie. Astfel precipitatiile puteau fi dozate si nuantate de la burnita la ploaie torentiala. De la energia orgonica ajungem la bioenergie, la campul magnetic al fiecarei fiinte sau al fiecarui mineral. Chiar si emotiile noastre, forta dragostei, forta samburelui, comparabila cu prana, poseda un astfel de camp magnetic.

Dr. Reich a construit un acumulator (numit Orac) in scopuri medicale. Profesorul dr. Theodore P. Wolffe descrie acest aparat ca fiind „cea mai impotanta descoperire a stiintei medicale”. Medicii din lumea intreaga il folosesc in tratarea ranilor supurante, a astmei, anghinei pectoarale, arterosclerozei, precum si a cancerului.

Dr. Simion I. Tropp relateaza in legatura cu terapia cancerului urmatoarele: „Orgonul are un efect pozitiv asupra organismului, calmeaza durerile, regenereaza circulatia sanguina si impiedica in acelasi timp degenerarea celulelor din corp. Astfel functiile organismului pot fi activate creandu-se premise ideale pentru combaterea bolilor. Prin stimularea acestor functii naturale ale organismului este pus in miscare intregul sistem imunitar”.


 • 2
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Lasă un comentariu