Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

NASA ar fi descoperit semnale radio inteligente din centrul planetei noastre! Dar, cât de adevărată poate fi această ştire?


nasa-centrul-pamantuluiEu întotdeauna am fost un editor serios şi nu mi-am minţit niciodată cititorii, în mod intenţionat. Vedeţi că am îngroşat special cuvintele „în mod intenţionat” şi asta pentru că dacă am avut informaţii despre un anumit subiect, le-am publicat. Acesta este site de informaţii alternative; nu am puterea financiară şi nici anvergura unui site de ştiri, unei televiziuni sau a unei agenţii de presă. Nu am cum să verific informaţiile; doar încerc, prin propria intuiţie, să-mi dau seama dacă ele pot fi adevărate sau nu. Şi, să fim serioşi, câte informaţii şi manipulări false am văzut şi în mass-media oficială, că mă doare capul…

În acest context, vă prezint următoarea ştire care circulă pe Internet. Însă, despre aceasta vă pot spune foarte clar că este un falsă şi nu e una adevărată. De ce? Pentru că a fost publicată în „Weekly World News” pe 14 februarie 1995. Dar, cunoscătorii ştiu foarte bine că „Weekly World News” este o revistă de satiră, umor şi false, aşadar nu poţi avea încredere în tot ceea se publică aici.

Totuşi, vreau să fac un mic amendament: chiar dacă ştirile din această revistă sunt inventate, totuşi ele se bazează pe teorii ale conspiraţii, care nu sunt chiar false. În cazul nostru, vorbim de „teoria pământului gol în interior şi locuibil”, despre care există o serie de relatări şi chiar documente care spun că Terra noastră nu este „umplută”, aşa cum spun teoriile ştiinţifice, ci este goală pe dinăuntru, iar acolo s-ar găsi o mulţime de civilizaţii avansate. Şi totuşi, prin aceste ştiri apărute în reviste ca „Weekly World News” se ridiculizează această posibilă teorie adevărată…

Iată în mod efectiv articolul: „Cape Canaveral, Florida – NASA primește semnale radio provenind din interiorul Pământului”. Un oficial NASA a spus: „Există o tehnologie care este capabilă de a trimite semnale prin scoarța terestră, la sute de km depărtare, prin pământ”. NASA a decodificat aceste semnale, dar a spus că nu va dezvălui conținutul. Dar, pe surse, s-a aflat că ei ştiu mai multe despre noi decât noi despre ei. Oamenii de știință sunt de acord că acest lucru este descoperirea cea mai surprinzătoare și importantă a secolului. NASA a mai spus: „Ne-am gândit mult timp că spațiul este frontiera finală, dar acum ne dăm seama că în interiorul planetei noastre se află un teritoriu necunoscut, care ar putea dovedi a fi mult mai important pentru viitorul nostru; este clar că cineva sau ceva comunică cu noi, din centrul Pământului”.


Lasă un comentariu