Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În 2012, o flotă imensă de nave spaţiale necunoscute se îndrepta spre Pământ! Mai târziu, în 2014, ele au aselenizat pe Lună, iar americanii au trimis în secret nişte rachete către ele…


nave spatialeUn consultant la NASA și NSA a dat o serie de declarații incredibile. De-a lungul ultimilor 12 de ani, Dr. Eric Norton, un consultant extern pentru NASA și NSA, a fost responsabil pentru identificarea amenințărilor venite din spațiu, cum ar fi asteroizii și cometele.

Cu toate acestea, în ianuarie 2012, el a identificat ceva serios. El a observat o flotă extraterestră enormă care se îndrepta spre Pământ. Pe 22 ianuarie 2012, el a fost invitat la Observatorul MacDonald, situat în apropiere de Fort Davis, în Texas. Instrumentele oferite de acest observator l-au ajutat să observe acest grup ameninţător de OZN-uri.

„Am văzut o mulțime de obiecte uriaşe, tridimensionale, care zburau într-o formație de linie dreaptă spre Pământ”. A devenit clar faptul că OZN-urile erau extrem de dezvoltate din punct de vedere tehnologic, întrucât Norton a observat că acestea se aflau în mișcare rapidă, traversând milioane de kilometri în doar câteva luni.

Datele colectate folosind spectroscopul au indicat faptul că aceste obiecte erau realizate din materiale care erau de mii de ori mai grele decât cele dezvoltate vreodată pe Pământ. În plus, imaginile în infraroșu au arătat că obiectele cosmice erau „păzite” de un câmp energetic similar cu câmpul magnetic al Pământului.

Prin luna ianuarie 2013, Marte se afla cu mult în urma flotei de nave spaţiale, astfel că în acel moment era rezonabil să se creadă că navele se apropiau de planeta noastră. Cu toate acestea, la un moment dat, ele au dispărut brusc, făcându-l pe Norton să aibă convingerea că ele au trecut pe o stare de invizibilitate. De-a lungul ultimilor 10 ani, oamenii de ştiinţă au realizat progrese semnificative în domeniul dezvoltării tehnicii de camuflaj. Prin urmare, este logic să credem că o civilizație extraterestră avansată are deja o tehnologie care pot face navele invizibile.

O altă posibilitate ar fi aceea că navele şi-au schimbat cursul. În ciuda folosirii telescopului cu infraroșu (care detectează căldura oricărui corp ceresc), Norton și echipa sa nu le-a mai putut observa. Norton a declarat: „Ştiam că autorităţile erau îngrijorate cu privire la aceste constatări, și de aceea am fost pus sub protecția permanentă a agenților Secret Service, cei care se ocupă şi de protecţia preşedintelui SUA. Tot anul 2013 am cercetat cerul pentru a vedea unde sunt. Nu ştiam ce s-a întâmplat… unde au dispărut navele spatiale. Conform calculelor mele, flota ar fi trebuit să fie atât de aproape de planeta noastră, încât ar fi putut să fie văzută chiar și fără un telescop. Noi nu știam dacă navele spre îndreptau încă spre noi sau părăsiseră deja sistemul solar”.

Circa 1 an mai tâziu, Norton a auzit de la fostul său coleg că flota a apărut din nou și că a aterizat pe Lună. Sonda NASA Lunar Reconnaissance Orbiter a reuşit să fotografieze obiectele de pe Lună care au aselenizat într-un crater de dimensiunea oraşului Chicago. Departamentul Apărării al Statelor Unite a lansat trei rachete Terrier-Orion de la facilitatea Wallops al NASA, pe 15 ianuarie 2014, se menționează în raport. Lansările au fost etichetate ca „top secret”, iar misiunea lor a fost un mister pentru publicul larg.

Cu toate că declarațiile lui Norton sunt destul de șocante, el nu a vrut să ofere publicului mai multe detalii. Totuşi, este de înțeles că autorităţile guvernamentale ascunde multe lucruri de noi…

 


Lasă un comentariu