NASA ştie de 40 de ani că Luna e plină de extratereştri

 • 319
 •  
 •  
 •  
  319
  Shares

În acest articol mai vechi (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-nu-s-a-mai-dus-pe-luna-de-frica-extraterestrilor/) discutam o ipoteză privind motivul pentru care NASA nu s-a mai dus pe Lună: de frica extratereştrilor. În articolul de faţă, detaliem această ipoteză bazându-ne pe un mic film documentar intitulat: „Motivul adevărat pentru care NASA nu s-a mai întors pe Lună”.

În ciuda succesului misiunilor Apollo de la sfârşitul anilor 60 şi începutul anilor 70, NASA nu a putut răspunde niciodată la întrebarea: „De ce nu a mai ajuns de atunci omul pe Lună?” Dar unii din foştii angajaţi ai NASA cunosc răspunsul. Ş acesta este: Luna este plină de extratereştri. Şi NASA ştie acest lucru încă din anii 70 şi a fost avertizată de extratereştri să nu se mai întoarcă pe Lună.

Se pare că activitatea ufologică de pe Lună nu era nicio noutate pentru fostul nazist, Wernher von Braun, cel care s-a ocupat de proiectele Apollo pentru NASA. De secole întregi, astronomi din toată lumea, inclusiv germanii nazişti, au raportat OZN-uri care zburau pe suprafaţa lunară.

Raportul NASA privind anomaliile lunare

Raportul privind anomaliile lunare a fost realizat de NASA cu 1 an înainte de faimoasa aselenizare din august 1969. Pentru mai mult de trei ani, NASA a finanţat un studiu realizat de mai mulţi cercetători, care a catalogat toate anomaliile luminoase ce au fost semnalate de oameni de ştiinţă şi astronomi, începând din secolul al XVI-lea şi până în anii 60. În iulie 1968, versiunea publică a acestui document a fost publicată sub numele de „Documentul R-277”. Acest raport, conţine aproape 600 de evenimente ufologice ce au avut loc pe suprafaţa lunară între 1540 şi 1967.

Nori şi lumini strălucitoare pe astrul selenar

Acest catalog oficial NASA conţine relatări privind anomalii ufologice de la celebri astronomi, ca de exemplu observaţia astronomului italian Giovanni Cassini (1625-1712), care a raportat „un nor alb pe suprafaţa lunară” în 1671. Un alt raport sugerează faptul că Luna are atmosferă, când doi astronomi au observat fulgere pe suprafaţa Lunii, în 1787. În acelaşi an, cu doar o lună înainte, astronomul care a descoperit planeta Uranus, sir Frederick W. Herschel, susţinea că a observat câteva lumini strălucitoare pe Lună.

Lumini ciudate pe Lună au fost văzute de-a lungul timpului în mai mult de 200 de rapoarte. În februarie 1877, o lumină albă şi puternică a fost observată pentru circa 1 oră. Pe 23 aprilie 1915, o rază de lumină a fost văzută într-unul din craterele Lunii. În jurul craterului Plato de pe astrul selenar au fost observate, de diferiţi astronomi, zeci de lumini anormale.

Umbrele misterioase de pe Lună

În afara acestor lumini anormale de pe suprafaţa Lunii, NASA a raportat existenţa unor umbre misterioase. În 1882, în zona Aristoteles a Lunii au fost raportate câteva umbre întunecate. Pe 13 septembrie 1959, astronomii au fost incapabili să fotografieze suprafaţa lunară, datorită unei mase largi întunecate ce ascundea terenul selenar. Şi, pe 11 septembrie 1967, astronomii canadieni au raportat un nor negru, cu margini violete, ce plutea deasupra „Mării Liniştite” de pe suprafaţa lunară. Exact această zonă a fost aleasă de NASA pentru aselenizarea umană din august 1969.

NASA confirmă: „Există puteri mai mari decât am presupus”

Wernher von Braun, creatorul programului american Apollo, declara în 1959 următoarele: „Ne confruntăm cu puteri care sunt mult mai mari decât am presupus până în prezent, şi ale căror baze de operaţiuni ne sunt necunoscute”. Oare la ce fel de puteri se referea von Braun? Cumva la cele extraterestre?

Operaţiunea „Cercetarea vizuală a Lunii”

Înainte de lansarea studiului privind anomaliile lunare, NASA a iniţiat în anul 1965 operaţiunea „Cercetarea vizuală a Lunii”, un studiu în care au fost implicate toate observatoarele astronomice performante din lume. Scopul lui NASA era acela de a aduna date privind numeroasele lumini observate deasupra suprafeţei Lunii.

Un pod artificial pe Lună?

Această operaţiune a mai implicat fotografierea unor structuri foarte mari, de către sateliţii NASA. Unele din aceste structuri păreau a fi suspect de artificiale. De exemplu, în 1953, un cercetător a raportat observarea unui „pod lung de 20 de kilometri” în craterul lunar „Mare Crisium”. E adevărat că această structură ar fi putut fi creată de activitatea vulcanică, dar, astronomul britanic, Sir Patrick Moore, prezentatorul faimoasei emisiuni „Cerul nopţii”, a declarat că acest pod „pur şi simplu a apărut din neant”.

Harbul
Harbul

În pregătirea programului spaţial „Apollo”, nava spaţială NASA Orbiter 3 a fost trimisă pentru a fotografia unele dintre cele mai interesante structuri. Într-o anumită zonă a Lunii, se află o structură verticală ciudată, ce a fost numită „Ciobul”.

O altă structură ciudată fotografiată de Orbiter 3 este aşa-zisul „Turn”, ce are o înălţime de circa 8 km.

„Altcineva se află pe Lună”

După ce a analizat cu atenţie fotografiile trimise de sonda spaţială Orbiter 3 şi de predecesoarea sa, Orbiter 2, autorul american George Leonard a scris o carte intitulată „Altcineva se află pe Lună”. George Leonard a prezentat multe poze în cartea sa, unele conţinând mai multe „rute” care ar fi fost realizate de către extratereştri.

Turnul de pe Luna

OZN-urile ce zboară în jurul Lunii

Există, de asemenea, numeroase dovezi fotografice privind prezenţa unor OZN-uri ce zboară în jurul Lunii. În Japonia, de exemplu, astronomii amatori au filmat lumini ciudate folosindu-se de telescoape dotate cu camere video.

 


 • 319
 •  
 •  
 •  
  319
  Shares

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner