Patru martori importanţi (printre care foşti militari şi oameni de ştiinţă) susţin că pe Marte există baze umane secrete! La ele s-ar putea ajunge prin teleportare!

  •  
  •  
  •  
  •  

baze secrete pe MarteAndrew D. Basiago și Laura Magdalena Eisenhower sunt doi martori care au confirmat existența unei colonii secrete a oamenilor pe Marte, într-un interviu incendiar la Radio Exopolitica cu Alfred Lambremont Webre.

Domnul Basiago, de 54 de ani, un avocat licenţiat la Cambridge, susţine că a fost un participant (ca şi copil) la Proiectul DARPA de călătorie în timpPegasus (1968-1972), iar mai târziu ar fi fost teleportat la o bază americană pe Marte (de două ori în 1981); despre acest eveniment am mai vorbit acum 3 ani în cadrul acestui articol: Preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte într-o misiune ultrasecretă de acum 30 de ani.

Doamna Eisenhower, în vârstă de 42 de ani, strănepoata președintelui american Dwight D. Eisenhower, a făcut obiectul unei încercări de recrutare în secret pentru colonia de pe Marte în decursul anului 2006.

Cei doi menţionaţi mai sus au descris modul în care colonia secretă de pe Marte este finanțată de la bugetul „negru” al Armatei Americane şi ar putea fi folosită în cazul în care viața umană de pe Pământ s-ar sfârşi.

Într-un amplu interviu de câteva ore, domnul Basiago spune că această colonie de pe Marte este formată din persoane care descind din linii genealogice ariene specifice, care conțin un substrat genetic marțian și care nu reprezintă diversitatea genetică a întregii rase umane pe Pământ. Întreg interviul audio cu Basiago şi Eisenhower poate fi ascultat AICI.

Cei doi nu sunt singurii care susţin existenţa unei baze secrete pe Marte. Alţi doi martori importanţi sunt reprezentaţi de Michael Relfe, care ar fi lucrat timp de 20 de ani (1976-1996) în calitate de membru al forțelor armate a SUA din colonia de pe Marte și fostul om de ştiinţă al Pentagonului, Arthur Neumann, care a declarat public că a fost teleportat în secret pe colonia de pe Marte.

Michael Relfe are o poveste halucinantă. El susţine că în 1976 ar fi fost teleportat pe o colonie din Marte, unde a petrecut 20 de ani, până în 1996. Apoi, din 1996 a fost trimis înapoi în timp în 1976, unde a mai servit 6 ani pe Pământ în armata SUA. Într-o carte despre acest subiect, el spune că pe Marte există două tipuri de oameni:
– oameni care vizitează planeta Marte temporar (de exemplu, politicieni). Ei petrec acolo câteva săptămâni şi se întorc pe Pământ, prin teleportare.
– personal permanent, format din militari care servesc 20 de ani, iar la sfârşitul acestei perioade sunt trimişi înapoi în timp, pe Pământ, de la punctul de la care au plecat. Memoriile lor le sunt blocate.

De asemenea, în bazele secrete de pe Marte s-ar afla şi extratereştri gri, de la care oamenii au împrumutat tehnologia teleportării şi călătoriei în timp.

Arthur Neumann, care a lucrat la o agenție guvernamentală americană, susţinea la 25 iulie 2009, la Congresul European de Exopolitică din Barcelona, că Există viață pe Marte. Există baze pe Marte. Am fost acolo.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner