Un fost inginer american pretinde că a lucrat alături de extratereştrii gri în celebra „Zonă 51”, locul cel mai secret de pe planetă! În lume sunt prea multe relatări asemănătoare, ca totul să fie o farsă…


Când avea venerabila vârstă de 71 ani, un bărbat pe nume Bill Uhouse a pretins că a fost inginer care a lucrat în celebra „Area 51” („Zona 51” – o bază subterană ultrasecretă a guvernului american, în care se crede că se lucrează cu tehnologii extraterestre). Bărbatul a murit în 2009, dar, cât s-a aflat în viaţă, a pretins că a lucrat alături de un extraterestru gri în „Zona 51”, căruia i-a spus „J-Rod”. Extraterestrul l-ar fi ajutat pe inginer să înţeleagă modul de funcţionare a navelor din spaţiul cosmic.

Să-l credem sau să nu-l credem? Oricum, au existat mai multe relatări ale unor martori, din care se pot desprinde următoarele lucruri:

1) Există un sistem subteran masiv compus din baze secrete guvernamentale; aceste facilități conțin laboratoare, ateliere de lucru pentru „EBE”, adică prescurtarea de la „entităţi biologice secrete”.

2) Aceste baze guvernamentale secrete au fost construite spre sfârșitul administrației Truman (la sfârşitul anilor 40).

3. Există rase umanoide multiple.

4. Extratereştrii gri sunt de 3 feluri: înalţi, mici şi medii (asemenea oamenilor).

5. O rasă de extratereştri înalţi nordici au ochi extrem de mari.

6. Există şi o rasă denumită „reptiliană”.

7. Fiecare rasă este cu mii de ani mai avansată decât noi. Suntem, practic, „nou-născuţi” în comunitatea galactică de inteligență.

8. Un tratat a fost semnat între SUA și extratereştri gri în timpul administrației Eisenhower. Noi primim tehnologie extraterestră în schimbul unui anumit număr de oameni. Extratereştrii folosesc oamenii pentru cercetare biologică şi pentru a crea hibrizi, în scopul salvării rasei lor de la moarte.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock