Extratereştrii îl escortează pe noul preşedinte ales, Donald Trump, în timp ce acesta se afla în avionul prezidenţial


Un OZN a fost văzut aproape ciocnindu-se cu avionul prezidențial în care a urcat noul preşedinte al SUA, Donald Trump.

După cum puteți vedea şi în videoclipul de la finalul articolului, OZN-ul a trecut cu o viteză atât de mare, încât chiar şi camera video a avut probleme focalizându-se pe el. Însă, televiziunea Fox News a fost suficient de norocoasă pentru a-l surprinde și a-l arăta lumii la televiziunea națională. Concluzia care se trage ar fi următoarea: se pare că extratereștrii au un interes profund în noul președinte al SUA!

Interesant e faptul că un OZN a fost văzut tot lângă noul preşedinte ales, Donald Trump, în timp ce acesta se afla în elicopter în timpul uneia dintre campaniile sale electorale, în statul Iowa.

Toată lumea era vorba despre ce-ar fi putut face contra-candidatul lui Trump, Hillary Clinton, dacă ar fi ajuns preşedintele SUA (vedeţi articolul din ianuarie 2016 – Ha ha ha! Cică doamna Hillary Clinton, odată ajunsă preşedintele SUA, va dezvălui totul despre OZN-uri şi extratereştri! Sigur că da… o şi credem!; aceasta a spus că, de va ajunge preşedintele SUA, ar dezvălui toate secretele deţinute de guvernul SUA despre OZN-uri şi extratereştri). Acum că Trump a ajuns la Casa Albă, ce va face el referitor la extratereştri şi OZN-uri? Le va dezvălui existenţa?