Site de secrete, stiinta si metafizica

Cine naiba a fost acest vagabond din Constanţa, care a reuşit să uimească atâţia oameni?

36

Iată ceva foarte bizar, dar şi şocant în acelaşi timp. Un extras din cotidianul “Universul” din 1938, în care găsim următorul articol: “Un caz curios la Constanţa: un vagabond face impresionante calcule matematice pe străzi”.

Constanţa, 23 august 1938. Mai mulţi locuitori constănţeni, cum şi vilegiaturişti, ne semnalează un caz din cele mai rare, înregistrat pe străzile oraşului nostru, aproape în fiecare zi.

Un necunoscut, după îmbrăcăminte vagabond şi care refuză să-şi dea numele, fie pe la colţurile străzilor, fie în autobuze sau localuri publice, în schimbul unor sume, date după plăcere, face calcule matematice din cele mai grele, din memorie. Astfel, numitul înmulţeşte numere de milioane, scade, adună şi împarte, iar rezultatul este întotdeauna riguros exact.

Ceea ce putem menţiona, e că acest necunoscut, în timpul cât face aceste calcule foarte grele întreţine conversaţii cu cei care îi dau problemele spre rezolvare.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie