Savantul Nicolae Densuşianu ne arată că simbolul zeului Saturn în trecut era secera şi/sau ciocanul, unul din simbolurile comunismului. Dar Saturn e şi simbolul Satanei…


Citeam zilele acestea încă o dată opera lui Nicolae Densuşianu, intitulată „Dacia preistorică” şi am ajuns la un fragment care mi-a pus multe semne de întrebare. E vorba de zeul Saturn, venerat de mai multe popoare, printre care şi de geto-daci. Citez din Densuşianu:

„În anticitatea greco-romană, Saturn era înfăţişat cu o figură pelasgă rustică, ca un bătrân cu barbă albă, cu pletele lăsate pe umeri, acoperit pe cap cu un fel de straie, uneori cu sandale în picioare şi gârbovit de greutatea bătrâneţelor. În mâna dreaptă, el avea ca atribut un instrument de tăiat, numit de autorii greceşti drepanon sau arpe şi pe care Hesiod o numeşte „colţurată” şi „gigantică”. La romani, această emblemă caracteristică a vechiului zeu a fost numită falx şi asimilată cu secerea, ca simbol al agriculturii”.

Aşadar, simbolul lui Saturn la romani ar fi fost secerea. Ceva mai jos, autorul român mai precizează:

„În tradiţiile poporului român s-a mai conservat încă până astăzi amintirea despre numele de „Omul”, ce-l avea Saturn în religia veche, precum şi emblema sa rustică. Anume ni s-au păstrat, sub forma unei legende scurte în versuri, resturile dintr-o veche teogonie populară, numită „Numărătoarea cea mare”, şi cărora i se atribuie o deosebită putere sfântă, când se recită. După cuprinsul său, acest poem genealogic era un fel de „Enumeratio deorum”. El conţinea, în o ordine succesivă şi în trăsături morale, numele, originea şi faptele diferitelor generaţii divine. La începutul său, acest poem popular ne înfăţişează pe Saturn sub numele de „Omul mare”, la fel cum, odată, a fost venerat şi de tesalieni ca „Omolos”. Iar ca atribute simbolice ale puterii şi domniei sale lumeşti, „Omul mare” numit şi „Dumnezeu” are în tradiţiile române o „secure mare”, ori un ” ciocan” la brâu”.

Deci, simbolul lui Saturn la geto-daci este ciocanul. Aţi reţinut? Zeul Saturn era reprezentat în trecut fie ca o seceră, fie ca un ciocan. Dar, luate împreună, secera şi ciocanul reprezintă simbolul comunismului! Acum se pune întrebarea: s-au inspirat fondatorii comunismului din vechile tradiţii în ceea ce-l priveşte pe zeul Saturn? În două articole (Adorarea lui Saturn, zeitatea satanică şi Saturn e simbolul Satanei. Atunci de ce Biserica Catolică foloseşte ritualuri de adorare a lui Saturn?) am arătat că Saturn e simbolul Satanei. Încă o dată se demonstrează că doctrina comunismului îşi are origini satanice… de fapt, de ce ne-ar mira din moment ce am arătat că Illuminati au creat comunismul (Iată documentul oficial care demonstrează existenţa unei conspiraţii mondiale, precum şi legătura între Illuminati şi comunism).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock