Un scriitor francez ne spune istoria adevărată a lumii? Totul despre Atlantida, Mu, extratereştri, Enoh, Biblie, mutaţii genetice, etc…


Scriitorul Robert Charroux arată că în vechime erau pe Pâmînt doar două platforme, Atlantida şi Pământul lui Mu, populate de atlanţi şi hiperboreeni. După potop, s-au format mai multe platouri locuibile, din vechile civilizaţii mai păstrându-se puţine relicve. Pe Venus există însă o civilizaţie superioară şi locuitorii acesteia au plecat cu navele lor spre alte stele şi planete. De pe Venus (Luceafărul de astăzi), această planetă ciudată şi care preocupă mult astronomia şi cercetările aerospaţiale actuale, ar fi început să sosească şi extratereştrii pământeni, zeii aztecilor, incaşilor, fenicienilor, babilonienilor şi ai tuturor celorlalte popoare.

Biblia spune că urmaşii lui Adam erau uriaşii, vitejii cei vestiţi din vechime care ar proveni din unirea extratereştrilor cu pâmântenii şi formarea în felul acesta a unei noi populaţii pe Pământ. Urmaşii Evei şi-au pierdut astfel treptat pigmentul negru şi erau îndrumaţi îndeaproape de noii colonizatori. Numai că urmaşii pitecantropilor nu prea erau înclinaţi spre credinţă şi aveau mereu tendinţa de a cădea în păcat, de a nu respecta prescripţiile celor care-i creaseră şi-i îndrumau. Pe de o parte, venusienii i-ar fi învăţat şi i-ar fi supravegheat mereu, dar erau nevoiţi să-i şi pedepsească pe neascultători.

Enoh, ne spune Sf.Pavel în Epistola către evrei, chiar a fost luat de pe Pământ, se presupune, pentru a coloniza alte planete, unde probabil rezultatele au fost mai optimiste, având în vedere și experimentul terestru. Până la urmă extratereștrii au hotărât să procedeze la o remediere generală a speciei noastre şi ar fi recurs la potop. Ei îl păstrează doar pe Noe, pe care îl claustrează în corabia sa unde, ca într-un spital, stă cam un an. Stăpânii ar fi încercat să producă asupra lui şi asupra viitoarei populaţii a Pământului o adevărată mutaţie genetică, „programat” prin codul său genetic să trăiască doar 100-120 de ani, a fost restructurat fiziologic pentru a putea mânca şi carne, a fost programat pentru un nou mod de gândire.

Între timp ar fi fost curăţat şi Pământul. Numai în munţi ar mai fi rămas „impurităţi” umane, uriaşi ca Goliat care, supravieţuind potopului, ar fi provocat destule perturbaţii în prescripţiile pentru evoluţia viitoare a speciei umane.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock