Dovada că Dumnezeu este deasupra naturii şi Cosmosului! Un caz documentat de vindecare cu ajutorul Sf. Fecioare Maria de la Lourdes


Lourdes este cel mai vizitat loc de pelerinaj catolic din lume, fiind situat în sud-vestul Franței. În 1858, Bernadette Soubirous ar fi văzut-o de mai multe ori pe Sf. Fecioară Maria ca o apariție sub forma unei femei îmbrăcate în alb. Ulterior, femeia din apariție s-a prezentat ca fiind „Neprihănita Zămislire”. După aceasta, a țâșnit apa unui izvor din grotă, iar Fecioara a însărcinat-o pe Bernadette Soubirous ca să întemeieze în acel loc o biserică. Azi biserica este unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj pentru creștinii catolici, izvorului acordându-se puteri de tămăduire a bolilor conform miilor de mărturii.

Un caz cunoscut de vindecare este următorul: Juliette Tamburini din Marsilia, la vârsta de 12 ani (în 1948), face o pleurezie purulentă. Medicii îi provoacă un abces pe coapsa stângă care degenerează în osteomielită. După 11 intervenţii chirurgicale, diagnosticul de osteomielită se confirmă. Începând cu 1954, ea merge în fiecare an la Lourdes, pentru a se ruga pentru vindecare. Este credincioasă, dar departe de a fi mistică.

Ne aflăm pe 13 iulie 1959: Juliette se află la Lourdes. Medicul care o supraveghează, Dr. Bougala, constată, în timp ce o pansa, o supurare abundentă a plăgii. În următoarele două zile, situația nu prezintă nicio ameliorare. Pe 15 iulie, o infirmieră îi propune o injecție cu apă din peștera unde a avut loc minunea de la Lourdes; Juliette acceptă. A doua zi, spre stupefacția totală a medicilor, rana este absolut curată. Ca și cum nu ar fi existat niciodată, Juliette este vindecată. Revine la Biroul medical din Lourdes până în 1964, de fiecare dat reconstatatându-se vindecarea.

Pe 11 mai 1965, arhiepiscopul Marsiliei, Monseniorul Lallier, declară miracolul. Juliette nu a mai prezentat niciodată sechele, anchiloze sau vreo revenire a bolii!

Aşadar, realitatea unui singur miracol ar fi de ajuns pentru a respinge ateismul. Dumnezeu este deasupra naturii și a Cosmosului. În cazul Juliettei, nu poate fi vorba nici de isterie, nici de fals – ea s-a aflat tot timpul sub supravegherea unui personal calificat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock