Site de secrete, stiinta si metafizica

Creatorii noştri ne-au limitat ADN-ul pentru a nu deveni literalmente zei sau zeiţe

4 183

De mii de ani, capacitățile noastre spirituale și fizice sunt limitate prin manipularea genetică a ADN-ului nostru de către extratereştrii Anunnaki. Pentru știința modernă de azi, avem de-a face cu “ADN Junk” (“gunoiul ADN”), dar, de fapt, “gunoiul” conține genetica inactivă care ne separă de a fi zei sau zeițe.

Conform cercetării lui Gregg Braden, avem “pornite” numai 20 din cei 64 de codoni (coduri genetice) din ADN-ul nostru. Dacă noi, oamenii moderni, am fost creaţi în laboratoare genetice, de ce creatorii noştri au vrut să ne limiteze capabilitățile genetice? Dacă am reuşi să ne activăm toţi codonii, atunci am putea face lucruri “fantastice”, de la vindecare instantanee până la premoniţie, telekinezie sau teleportare.

ADN-ul nostru a fost limitat de extratereştrii Anunnaki (presupuşii noştri creatori) pentru a fi subordonaţi şi controlaţi de superiorii noștri Anunnaki. Cei care ne-au creat, dar ne-au şi limitat puterile au fost Enki și Enlil, fiii conducătorului Annunaki, Anu. Deoarece codonii din ADN-ul nostru au fost limitați, ADN-ul Anunnakilor este, de asemenea, latent în ADN-ul nostru.

Atunci când ADN-ul nostru ar deveni activat, totul ar deveni transparent, iar adevărul nu ar mai putea fi ascuns, iar abilităţile noastre latente ca telepatia, bilocaţia, autovindecarea etc. ar deveni active… şi atunci cine ar mai avea nevoie de bani sau guverne ca să ne conducă? Marile corporaţii farmaceutice ar da faliment, pentru că oricine s-ar putea vindeca…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie