Povestea de necrezut a unei femei care pretinde că s-a întâlnit cu un „reptilian cu sânge verde”. Ce s-a întâmplat după ce ea l-a împuşcat?


Imagine: prelucrare proprie

Există în lume mai multe relatări incredibile, care povestesc despre întâlniri cu entități terifiante, monstruoase. Deşi, la prima citire, pot părea absurde şi năstruşnice, totuşi ele nu ar trebui luate doar în derâdere. În fond, de ce n-am crede relatările unor oameni, doar pentru că nouă ni s-ar părea a fi „fanteziste”? Iar în acest articol vă voi vorbi despre experienţa pe care a avut-o o femeie, atunci când ea pretinde că s-a întâlnit cu un extraterestru-reptilian foarte bizar. Întreaga poveste poate fi citită pe site-ul „Phantoms and Monsters”.

Aşadar… O femeie şi-a vizitat mătușa, care locuia într-o fermă rurală din sudul Statelor Unite și a întrebat-o de ce stă întotdeauna lângă ea cu o pușcă încărcată. Mătuşa i-a povestit despre o experiență cu adevărat terifiantă pe care a avut-o în anii ’50. Astfel, într-o seară câinii și toate animalele din fermă au devenit dintr-odată neliniștite. Câinii lătrau, porcii guţuiau, vacile răgeau… și era un zgomot infernal. Femeia şi-a luat pușca și a plecat afară pentru a vedea ce se întâmplă, până a dat față în față cu ceva care o va schimba pentru totdeauna.

Când s-a uitat spre hambar, mătuşa văzu acolo un „frogman” („om-broască” în traducere), adică un reptilian. Acesta nu era foarte înalt, dar era înspăimântător. Creatura se îndrepta spre femeie. Ea a strigat să se oprească, şi, cum reptilianul nu avea de gând să facă asta, femeia a tras. Din reptilian ieşi un sânge verde.

Soțul femeii a auzit împuşcătura şi a ieşit afară. Nevasta-sa i-a spus: „Uite… am ucis ceva, dar nu este om”. Cei doi s-au hotărât să îngroape reptilianul, chiar acolo unde a fost ucis, lângă hambar. Soțul i-a spus femeii să nu spună nimănui întâmplarea.

Însă, povestea nu se sfârşi aici, deoarece o lună mai târziu ea și soțul ei au văzut un OZN albastru zburând peste casa lor. OZN-ul ateriză lângă hambar, de acolo ieşind mai multe creaturi asemănătoare cu reptilianul ucis. Ei s-au dus direct spre movila unde era îngropat camaradul lor. L-au scos de acolo şi l-au pus în navă…