Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Noi, oamenii, am fost creaţi în laborator, folosindu-se moleculele conservate ale altor fiinţe umane ce au existat înaintea noastră?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankClaude Vorilhon (ce şi-a schimbat numele în Rael), întemeietorul „Mişcării Raeliene” (ce numără peste 70.000 de membri), a scris lucrarea „Designul inteligent. Mesaj de la designeri”, în care pretinde că a primit timp de mai multe decenii „mesaje” de la ELOHIM (o ființă extraterestră). Potrivit, mesajelor primite de Rael de la Elohim, civilizația pe Terra este rodul muncii unor oameni de știință care în urmă cu 25.000 de ani au conceput în laborator crearea formelor de viață care urmau să populeze Pământul.

Au locuit pe Terra timp de 12.000 de ani pentru pregătirea ecologică, viața marină, păsările, mamiferele, apelând și la o echipă de artiști renumiți pentru designul acestor viețuitoare. Acest proces nu ar fi primit unanimitatea Consiliului celor 700 bătrâni înțelepți aleși pentru a fi nemuritori, de aceea întreaga Creaţie a fost pusă sub semnul scepticismului, majoritatea înțelepților apreciind că oamenii ce vor popula această planetă ar fi animați de sentimente contradictorii, având de ales între bine și rău.

După crearea Pământului, care inițial a fost un singur continent și a viețuitoarelor, ELOHIMII au purces la crearea omului după „chipul și asemănarea” lor. Conform lui Rael, liderii ELOHIMILOR au reușit cu mult înainte să recreeze genetic corpul uman cu memoria și personalitatea intacte folosind molecule conservate aparținând altor oameni care au murit cu mult timp în urmă.

ELOHIM i-ar mai fi spus lui Rael următoarele: „Propria noastră planetă, sistemul nostru solar, galaxia și universul nu sunt decât particule insignifiante care fac parte dintr-un atom al unei ființe gigantice organice și în felul acesta toată materia se reflectă în diferite niveluri în felul acesta. Materia și timpul nu au început și nici sfârșit, totul este ciclic”. Tot potrivit lui ELOHIM, sufletul este ADN, viața eternul din Împărăția Cerurilor se obține prin clonare și transferul cunoștințelor în corp nou.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu