Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Îngerii căzuţi” din Biblie controlează în ascuns această planetă? Au ei vreo implicare în marea epidemie mortală de ciumă din secolul al XIV-lea?


Cele mai vechi înregistrări scrise ale existenţei umane sunt tăbliţele sumeriene. Conform interpretării date de Zecharia Sitchin, o rasă reptiliană de extratereştri, cunoscută ca şi Anunnaki, au venit din ceruri pe Pământ şi i-au făcut sclavi pe oamenii existenţi atunci pe planeta noastră. Aceleaşi tăbliţe sumeriene ne mai spun faptul că, după o rebeliune a sclavilor umani, Anunnaki s-au retras şi s-au ascuns, conducându-ne prin intermediul unor „împuterniciţi” umani. Extratereştrii Anunnaki ar putea fi „îngerii căzuţi” din Biblie.

Marele piramide egiptene de la Giza au fost construite sub îndrumarea marelui conducător Imhotep, fiind fiul celui mai important zeu din zilele sale. Pentru a ţine în control omenirea, ca şi sclavi, faraonilor le-a fost promisă nemurirea de către zeii extratereştri Anunnaki. Faraonii au fost învăţaţi că dacă trupurile lor moarte sunt bine îmbălsămate, ei vor fi aduşi la viaţă înapoi şi vor trăi ca şi zei. Într-un fel se aseamănă cu elitele bogate de astăzi, care vor să obţină imortalitatea, unindu-se cu inteligenţa artificială.

Vechii indieni se închinau zeilor din ceruri, care se asemănau cu oamenii, şi care se numeau Asura. Ocultiştii nazişti din cel de-al treilea Reich pretindeau că ţineau legătura cu aceeaşi zei indieni, care îi învăţau că există un cerc natural al vieţii (moarte – renaştere), de aici provenind legenda păsării Phoenix.)

În timpul marilor epidemii din Europa, mai multe lumini au fost văzute pe cer, însoţite uneori de o „ceaţă mirositoare” care cobora din cer. În timpul „Morţii Negre” (1347-1351) – cea mai violentă pandemie de ciumă din istoria omenirii – au fost observate pe cer cel puţin 50 de comete. Tot în acea perioadă, au fost semnalate prezenţa unor spectre negre misterioase, ce purtau în mână o coasă – de acolo provenind imaginea clasică a „morţii cu coasa”. Unii speculează că aceste coase ar fi fost, de fapt, dispozitive de împrăştiere a unor gaze toxice, pentru a decima populaţia Europei de acum 700 de ani. Cine erau EI care împrăştiau moartea? Nu cumva fiinţe extraterestre? Sau „îngerii căzuţi” din Biblie?