Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Urmele unei civilizaţii superioare pe Terra

93

civilizatieTeoria evoluţionistă şi istoria tradiţională ne învaţă că omenirea a evoluat, pas cu pas, de la stadiul de maimuţă, la civilizaţia pietrei, a uneltelor de silex ş.a.m.d. O serie de descoperiri din ultimele decenii au pus, însă, serios pe gânduri savanţii din lumea întreagă. Civilizaţia umană, conformă perceptelor istoriei tradiţionale, a părut să coexiste sau să posede elemente ale unei civilizaţii superioare, unele misterioase, greu de înţeles şi pentru nivelul secolului XXI. Câteva exemple sunt absolut necesare.

Printre desenele uriaşe de la Nazca (Peru} se află şi un păianjen de 45m lungime. Desenul este atât de exact, încât pe vârful unui picior este reprezentat şi organul reproducător, vizibil la acest gen rar de păianjen, Ricinula, doar cu ajutorul microscopului… Tot în Peru, au fost găsite podoabe din platină, metal care se topeşte la 1730 C.

Sumerienii şi egiptenii ne-au lăsat spre studiu lentile de cristal şlefuit, care se putea produce doar cunoscând tehnici electrochimie. La muzeul din Bagdad (Irak) sunt expuse baterii electrice cu pile uscate, funcţionând după principiu! galvanic, alături de elemente electrice înzestrate cu electrozi de cupru şi cu un electrolit necunoscut.

În Egipt, într-un complex de galerii şi camere aflat la 18 m sub baza Sfinxului, au fost găsite obiecte de artă executate prin galvanoplastie, o tehnică inventată în secolul XIX! Tot în Egipt, la Dendera, o lespede din Templul Hathor, veche de mii de ani, prezintă” ca “obiecte de ritual” sprijinite de doi vechi egipteni, două imense becuri electrice, conectate prin cabluri la un generator.

Dacă într-un mormânt egiptean a fost descoperit un obiect de lemn reprezentând modelul unui… planor, într-un alt mormânt dar precolumbian (sec. 2 d.Ch), un artefact din aur reprezenta un… avion, foarte asemănător cu MIG 21 !

Minele de fier din insula Elba sunt exploatate de aproape 30.000 ani, iar cele din Ngwenya, Lesotho, de43.000 ani…

Daca Platon realizase o… clepsidră deşteptătoare, Nero, împăratul roman, ca sa ajungă la etajele superioare ale palatului său, folosea ascensorul.

Acum 5.000 ani, sumerienii şi chinezii cunoşteau… teorema lui Pitagora.

Azi, 75% din apa folosită în Iran pentru irigaţii este asigurată de reţeaua de apeducte subterane construită pe la 1.000 î.Ch. de perşi.

Ne oprim deocamdată, scopul nostru fiind doar de a arata că unele popoare din antichitate, considerate uneori “barbare”, se aflau, totuşi, la un nivel de civilizaţie mult diferit de cel în care îl prezintă istoricii tradiţionalişti. Sumerienii, egiptenii, mayaşii etc. nu erau singurii care atinseseră astfel de nivele ridicate de existenţă. Aceştia erau doar moştenitori de civilizaţie înaltă…

Orgoni Crystal