Cel mai mare secret pe care zeii extratereştri din vechime i l-au comunicat oamenilor este acesta?


Conform unor cărţi ezoterice, extratereștrii (sau zeii sau îngerii sau alte fiinţe superioare – spuneţi cum vreţi) i-au învățat pe oameni în vechime că există un Dumnezeu care a creat lumea și că există o ierarhie cerească a îngerilor: serafimi, heruvimi, ophamini care nu dorm niciodată și păzesc tronul gloriei. Apoi, în afară de aceștia există nenumărati îngeri.

Tălmăcirea viselor pe care o cunoșteau sumerienii în vechime o învățaseră tot de la extratereştri. Aceste vise erau uneori dirijate. Acestea erau practicate în temple, lângă oracole sau lângă morminte, cu intenția ca spiritele mortului să-i aducă în vis ceea ce se dorea. În Babilon, această tehnică numită a „incubației” se practica în Templul lui Marduk; se citează faptul că atunci când împăratul Alexandru cel Mare s-a îmbolnăvit în Babilon, mai multi generali ai lui au dormit în templu cu intenția de a visa leacul pe care trebuiau să-l primească în vis.

Cea mai importantă comunicare făcută în vechime de extratereştri pământenilor ar fi fost aceea care se referă la existenta unei lumi spirituale paralelă cu lumea materială; această lume spirituală este formată din ierarhiile cerești ale îngerilor și de spiritele oamenilor morți care nu dispar odată cu moartea fizică. Există o influență reciprocă între lumea spirituală și oameni, prin puterea gândului. Spiritele angelice și cele malefice pot influenta viata oamenilor. Această idee a fost preluată la toate popoarele din Mesopotamia, dar și de alte popoare, fenicienii, canaanienii, evreii și egiptenii.


Lasă un comentariu