Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Povestire mai ciudată ca asta n-aţi întâlnit! Doi tineri se pare că s-au teleportat atât în timp cât şi în spaţiu, în momentul unui accident de maşină…


Pe 19 august 1996, într-o cabană situată pe coasta Mării Nordului, în dreptul localității Chesterbourgh, se desfășura o petrecere dată de familia Letrans cu prilejul logodnei fiicei lor, Marie, cu Ray Gilbert. Spre dimineață, cei doi sărbătoriți se hotărăsc să plece cu mașina parcată în apropiere, neuitând să pună pe bancheta din spate un coșuleț din răchită cu ceva de-ale gurii și băutură.

Un grup de pescari, obișnuiți ai locului, se aflau deja la ora 4,30 dimineața pe țărm. La un moment dat, farurile unei maşini le atrag atenția. Mașina se îndreaptă cu o viteză moderată spre marginea abruptă a malului stâncos, se izbește de bolovanii ce-i stau în cale, apoi se răstoarnă în gol. Se aude un zgomot metalic infernal, însoțit de strigăte disperate. Maşina pătrunde în adâncuri încet-încet, dispărând complet în câteva secunde.

Pescarii dau alarma: în mai puțin de 30 de minute, poliția și ambulanța sosesc la fața locului, pe faleză. Tot ce s-a găsit, după două zile de căutări pe fundul apelor, au fost sticle și pachetele de mâncare, iar la suprafața un coșuleț din răchită. Erau singurele dovezi materiale că pe acolo trecuseră cei doi tineri.

După asta, căutările au continuat pe o rază de 5 kilometri, timp de mai multe săptămâni. Familia disperată a angajat o firmă particulară de scufundători, în fața eșecului poliției. Nici urmă de rămășițe de mașină sau de trupuri omenești.

A început deja să fie pusă la îndoială declarația colectivă a pescarilor, dar prezența coșulețului și merindelor făcea lucrurile inexplicabile.

Totuşi, pe 1 octombrie 1996, după aproape 40 de zile de la întâmplare, Jeff Setrans, tatăl Mariei, primește un bizar telefon din localitatea Jarford, situată la 350 de kilometri de locul dramei, tot pe coasta Mării Nordului. O tânără femeie se dă drept fiica lui, îi spune că este bine sănătoasă și că ea și Ray, logodnicul, îl roagă să le trimită bani pentru întoarcerea acasă.

O zi mai târziu, cele două victime povestesc: „Mașina se încăpățâna să nu pornească. Ray a oprit motorul un timp, pentru a nu-l supraîncălzi… Dar am adormit amândoi îmbrățișați, eram foarte osteniți. Ne-am trezit tot în mașină, pe un drum lăturalnic, la Jarford…”

Cine mințea? Cei care au studiat cazul, inclusiv psihiatrii, afirmă că și ei, și pescarii spun adevărul. A fost vorba de două realităţi care au avut loc în lumi paralele? În momentul accidentului, cei doi tineri au intrat într-o distorsiune spaţio-temporară şi s-au teleportat atât în spaţiu, cât şi în timp?A fost o suprapunere inexplicabilă a mai multor planuri ale timpului şi spaţiului?


Lasă un comentariu