O creatură umanoidă albă şi foarte slabă, venită parcă din altă lume, a fost surprinsă noaptea în India


O filmare care prezintă o entitate umanoidă ciudată și subțire, care se plimbă pe un drum din India, a atras multă atenție pe social media. Videoclipul, care se pare că a fost filmat pe podul Barajului Chadwa din districtul Hazaribagh (Jharkhand, India), arată ceea ce mulți consideră că ar fi o entitate extraterestră.

Prezentând membre anormal de subțiri și un ten neobișnuit de alb, creatura slabă poate fi văzută mergând pe şosea în întuneric, fiind luminată doar de farurile motocicletelor care se apropie.

Mai mulți motocicliști pot fi văzuți apropiindu-se de figura ciudată; unii trec cu viteză pe lângă ea, dar alţii par să se oprească şi să o urmărească.

O martoră, sub protecţia anonimatului, a susținut că ea și colegii ei merg pe traseu de ani buni, şi dimineața și noaptea, dar nu au văzut niciodată ceva asemănător.

Ce se întâmplă mai exact în acest videoclip? Ar putea fi cu adevărat un „extraterestru” sau cineva face o farsă? Puteţi vizualiza videoclipul YouTube AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO