Ce-o mai fi şi asta!? În zona Antarcticii, pe fundul oceanului, s-a găsit o creatură gelatinoasă misterioasă, nevăzută niciodată până acum


Imagine: captura YouTube

Oamenii de știință au descoperit o creatură gelatinoasă foarte ciudată, aflată la 3.500 de metri sub suprafața oceanului, în zona Antarcticii, scrie site-ul unilad.co.uk. Asemănată de unii cu terifianta creatură extraterestră din filmul SF „The Thing”, această formă de viață de mare adâncime, niciodată văzută până acum, a fost găsită într-o regiune abia explorată a fundului oceanului, unde se găsesc presiuni de 300 ori mai mari decât cele găsite la suprafață.

Această creatură a fost descoperită de oamenii de știință aflaţi la bordul navei de cercetare din Noua Zeelandă, RV Tangaroa. „În faţă, prezintă ceva interesant, asemănându-se cu un hipopotam”, a spus dr. Kareen Schnalbel, biolog marin la Institutul Național de Cercetări Marine și Atmosferice. „Nu știm câte exemplare se mai află acolo, nu știm cât de comun este acest lucru. Dar nu am mai văzut nimic de genul acesta înainte”.

Puteți urmări un documentar complet despre descoperirile echipei în videoclipul YouTube de AICI, denumit „Secretele Antarcticii”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock