O ciudată formă verde a fost surprinsă de aparatul foto pe un lac din Texas, plimbându-se deasupra apelor! Ce naiba e… !?


creatura verde 1MUFON.com, cea mai mare reţea de OZN-uri şi extratereştri din lume, prezintă o fotografie şocantă, încărcată de un utilizator, şi în care se poate vedea o creatură extrem de ciudată, un fel de apariţie fantomatică care merge pe apele lacului Marble Falls din Texas.

Iată ce spune cel care a făcut fotografia, care este şi martorul ei:

„Eram pe o proprietate privată, făcând mai multe fotografii al acestei zonei înconjurate de dealuri. Acasă, când m-am uitat pe poze, am văzut o formă verde strălucitoare pe suprafaţa apei. Am făcut mai multe poze în succesiune şi în nici una din ele nu se vede această formă.

Nu-mi pot explica ce e cu forma verde şi speram să mă puteţi ajuta pentru a identifica sursa. Ar putea fi ceva misterios sau doar reflexia Soarelui? Totuşi, pot vedea şi o umbră pe apă, în jurul formei”.

Poza originală o puteţi găsi AICI: mufoncms.com; fotografia a fost luată pe 29 iulie 2014. Când am văzut poza şi pe mine m-a dus cu ideea la reflexia luminii Soarelui, dar totuşi, ce e cu umbra din jurul obiectului de pe ape, care se observă foarte clar? Dacă era doar reflexie în aparatul foto, umbra n-ar fi trebuit să apară. Habar n-am ce e, aşa că vă las pe voi să decideţi ce-ar putea fi.

creatura verde 2

creatura verde 3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO