Într-o fotografie NASA de pe Marte s-ar putea distinge o piatră cu hieroglife egiptene! Aceasta ar fi dovada care ar arăta că între civilizaţiile de pe Marte şi cele de pe Pământ a existat o strânsă legătură!


piatra Marte 1Cititorii fideli acestui site cred că deja s-au obişnuit cu articolele pe care le-am publicat despre artefactele nemaipomenite de pe planeta Marte, fotografiate de către robotul NASA Mars Curiosity Rover. Cel mai recent articol pe această temă l-am scris acum o săptămână, despre posibila descoperire a două chipuri umane pe Marte: Două chipuri umane au fost găsite pe planeta Marte! “Ei”, adică extratereştrii, le-au creat! Ei au trăit în trecut chiar pe “planeta roşie”, în vecinătatea noastră!

Astăzi vom vorbi despre o nouă posibilă „descoperire” epocală pe Marte: o piatră pe care s-ar putea găsi o scriere egipteană foarte veche! Deşi deocamdată e doar o ipoteză, ar merita investigată!

Astfel, ultimele fotografii NASA de pe Marte au relevat ceva chiar straniu. O piatră marţiană pare a fi gravată cu hieroglige egiptene! Descoperirea sugerează următoarele versiuni:

1) Extratereştrii vechi au vizitat atât Marte, cât şi Pământul şi i-au învăţat şi pe oameni cum să folosească un limbaj de comunicare. Astfel, hieroglifele egiptene ar fi de origine extraterestră.

2) Pe Marte a existat o civilizaţie veche şi puternică; un eveniment nefericit de pe această planetă a făcut necesară migrarea de pe Marte pe Pământ a acestei civilizaţii, care a adus cu ea toată cultura şi civilizaţia, inclusiv hieroglifele egiptene. Astfel, s-ar putea explica de ce nenumărate artefacte care se găsesc pe Pământ s-ar putea găsi şi pe Marte, inclusiv piramide! (vedeţi articolul meu din iunie 2015 – Robotul NASA de pe Marte a găsit pe această planetă o piramidă perfectă! Se mai îndoieşte cineva că piramidele nu se găsesc şi pe alte planete decât pe Pământ?).

NASA descrie zona unde s-a găsit piatra cu posibilele hieroglife egiptene drept „Garden City” („Oraşul grădină”), care se găseşte pe un munte marţian denumit „Muntele Sharp” de către astronomi. NASA spune că această fotografie a fost luată pe 27 martie 2015, în a 938-a zi marţiană de când Curiosity se află pe Marte, iar poza a suferit o ajustare de culoare pentru a ne da seama cam cum ar arăta zona respectivă de pe Marte dacă ar fi fost luată în timpul zilei de pe Pământ, în condiţii de iluminare normală.

piatra Marte 2


Lasă un comentariu