Două chipuri umane au fost găsite pe planeta Marte! „Ei”, adică extratereştrii, le-au creat! Ei au trăit în trecut chiar pe „planeta roşie”, în vecinătatea noastră!


fete Marte 1Pe planeta Marte se găsesc o mulţime de artefacte care nu pot fi explicate doar cu penibila şi răsuflata explicaţie „PAREIDOLIE”. De exemplu, celebrul chip uman sculptat din câmpia Cydonia de pe „planeta roşie”… e penibil să spui că-i pareidolie, când se aseamănă foarte bine cu o faţă umană. Despre el am scris un articol anul trecut (Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe “planeta roşie”!) în care am presupus că el aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, care ar fi murit pe Marte.

Iată însă ce artefacte ciudate a găsit pe Marte Scott C. Warring, bloggerul site-ului UFO Sightings Daily, care, într-un articol publicat chiar astăzi, 16 noiembrie 2015, spune că a descoperit două chipuri umane pe pietrele de pe Marte, fotografiate de misiunea NASA Mars Rover. Fotografia originală NASA poate fi găsită AICI. Citez din articolul lui Scott:

„Am găsit aceste feţe pe Marte, situate una lângă alta. O faţă se uită înspre noi, iar alta priveşte la stânga. Faţa care ne priveşte are o mulţime de similarităţi cu chipurile prezente în sculpturile mesopotamiene. EI le-au creat. EI au existat în trecut în sistemul nostru solar, chiar lângă planeta noastră. EI s-au născut, au trăit şi au murit. Nu contează dacă noi îi credem sau nu… EI s-au dus”.

Interesant comentariu, dar şi mai interesant sunt chipurile acestea, în special primul chip. Într-adevăr, se aseamănă cu o faţă umană. Nu-i aşa că nu-i chiar incredibilă informaţia că o străveche civilizaţie a trăit odată pe Marte?

fete Marte 2


Lasă un comentariu