Două chipuri umane au fost găsite pe planeta Marte! „Ei”, adică extratereştrii, le-au creat! Ei au trăit în trecut chiar pe „planeta roşie”, în vecinătatea noastră!


fete Marte 1Pe planeta Marte se găsesc o mulţime de artefacte care nu pot fi explicate doar cu penibila şi răsuflata explicaţie „PAREIDOLIE”. De exemplu, celebrul chip uman sculptat din câmpia Cydonia de pe „planeta roşie”… e penibil să spui că-i pareidolie, când se aseamănă foarte bine cu o faţă umană. Despre el am scris un articol anul trecut (Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe “planeta roşie”!) în care am presupus că el aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, care ar fi murit pe Marte.

Iată însă ce artefacte ciudate a găsit pe Marte Scott C. Warring, bloggerul site-ului UFO Sightings Daily, care, într-un articol publicat chiar astăzi, 16 noiembrie 2015, spune că a descoperit două chipuri umane pe pietrele de pe Marte, fotografiate de misiunea NASA Mars Rover. Fotografia originală NASA poate fi găsită AICI. Citez din articolul lui Scott:

„Am găsit aceste feţe pe Marte, situate una lângă alta. O faţă se uită înspre noi, iar alta priveşte la stânga. Faţa care ne priveşte are o mulţime de similarităţi cu chipurile prezente în sculpturile mesopotamiene. EI le-au creat. EI au existat în trecut în sistemul nostru solar, chiar lângă planeta noastră. EI s-au născut, au trăit şi au murit. Nu contează dacă noi îi credem sau nu… EI s-au dus”.

Interesant comentariu, dar şi mai interesant sunt chipurile acestea, în special primul chip. Într-adevăr, se aseamănă cu o faţă umană. Nu-i aşa că nu-i chiar incredibilă informaţia că o străveche civilizaţie a trăit odată pe Marte?

fete Marte 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock